reklama

mamy z norwegii

no to niezle jaja..jak zwykle wariatow robiå z siebie i przy okazji z Nas - zwyklych wyjadaczy chleba.. obiecujå gøry-mury a potem to samo od nowa - JAK BLAZNY!!! Polska to zajefajny kraj jednak jest!! :-D pelen mozliwosci!! politycy jak zawsze zaskakujå, media sie nie nudzå, a spoleczenstwo i reszta swiata ma sie z czego posmiac!!

..takie mi sie mysli do glowy nasunely - z lekkå ironiå i lezkå zalu w oku.. a pomyslec, ze kiedys chcialam zostac politykiem, potem bylam anarchistkå, a teraz juz tylko wolnym obserwatorem..i to tez nie za wiele - zeby przypadkiem sobie i Dzidzi nie zagrozic!! hehehe! :)))))))))

ps. awatarek? hmm..taak.. a bo na Ciebie spojzalam, ze znowu cos zmienilas i pomyslalam ze tez sprobuje.. zamiesc to zdjecie w normalnym rozmiarze.. pliiiss. :)

reklama
od razu piszę , że to zdjęcie z tamtego roku....[img=http://images28.fotosik.pl/187/fe42c62fe0fd769em.jpg]
thumbImage.php

to zdecydowanie lepsza fota

wiesz co tak sobie pomyslałam , że moze my o dwoch różnych orędziach myślimy , i dzisiaj weszlo nowe (pierwszo- kwietniowe) do obiegu :-D:-D:-D

sorki , ze nie pokazuje sie od razu fota , ale nie wiem dlaczego tak sie wkleilo....

bardzo,bardzo ladne zdjecie!! :tak::tak:
a oredzie to cos ze zamiast jednej kaczki byla druga, naklejanie pieprzykow, odwrocona flaga Polski i takie tam.. a.. w ciågu nastepnych dni posledze to sie okaze.. :-)

a wiesz co? wlasnie sobie zdalam sprawe z tego ze moja Dzidzia dzisiaj nad wyraz spokojna jest.. nie kopie jak zawsze, tyle ze sie troche wiercila jak siedze w pozycji sciskajåcej na kanapie.. pukalam sie w brzuszek i nawolywalam ale nic :no:. czy to normalne jest:-(. brakuje mi tych kopniaczkow..

mozliwe , że śpi, jeśli chcesz sie przekonac to musisz mocno brzuszek pobudzic , ale daj mu spokój:tak:

u mnie kiedyś nie było czuc ruchów ani jakoś nie slychac bicia serducha jak mi robili ktg i pielęgniara zaczęł tak szarpac mój brzuszek , ze myslała,m , ze urodze , co za wariatka, no ale wszyscy sie wystraszyli:szok:, no i go obudziła tak , ze mi dal popalic silnym kopniakiem:rofl2:

a te orędzie to kawal , bo o co innego draka;-)

nooo..wyobrazam sobie tå sytuacje.. niezla jazda. chyba wiem co czulas.. wspolczuje.
mozliwe, ze jest tak jak mowisz.. ale zeby az taki wielki susel dzisiaj byl? :baffled:
poczekam, ponaslu****e i mam nadzieje ze sie jeszcze przed Mamusi pojsciem spac obudzi a nie bedzie tancowal calå noc!! poprostu wczesniej tak nie bylo.. hmm.. a moze moja Dzidzia robi mi dzisiaj prima aprilis?? :)))

..a Ty co porabiasz? jakies plany na wieczor? ja siedze caly dzien sama - Jorgeir ma wazne sprawy i duzo pracy w hotelu.. no to sobie haftuje kolejny bozonarodzeniowy biezniczek..

ps. ale jaja! 1-szy raz mi cos takiego wyskoczylo!! widzialam to juz wczesniej np. u bozenki, ale myslalam ze Ona tak sama.. w slowie "ponaslu****e" gwiazdki!! CENZURA!! :)

ponasłu****e...

no u mie też

a co ja porabiam ,,,,,nic szczególnego , siedze w domu bo chce wyleczyc malego do końca i obiecuje że pójdę na pocztę:)
marzymi sie jakis spacer, albo głupie zakupy, dzisiaj kilka slow wymieniliśmy z M , ale w sprawie kto kogo ma przeprosic, wiem , że to glupie , szkod tłumaczyc , ale musisz mi wierzyc , ze to ja mam rację i dobrze robie....

kasiu napisz wieczorem czy czulaś ruchy, oki

reklama
ejjj z tymi facetami to czasem jest przechlapane, mnie moj tez wlasnie wkurzyl:wściekła/y: ale coz,,,,, czasem tak bywa.....

a ja wlasnie gotuje ziemniaki na kopytka, bo jednak sobie ich nie odpuscilam;-) nie daja mi spokoju,,,,,akurat beda gotowe na kolacje, wiec mala sie wykapie i pojdzie spac. Mam nadzieje, ze przestawi sie tym razem na spanie o 20, bo to przesuniecie czasu to ja tak rozbilo ze chodzi teraz spac o 22 i wstaje o 10!!
bardziej odpowiada mi od 20 do 8... przynajmniej mam chwile dla siebie wieczorem.

a tak wogole to pogoda u nas jest tak beznadziejna, ze od poczatku ciazy nie pije kawy, bo mi przez gardlo nie przechodzilo (miama wstret, chociaz jestem kawoszem) a dzisiaj to juz nie dalam rady i zrobilam sobie taka lekka z mlekiem,,, calkiem dobra i lepiej mi sie zrobilo;-) czyli wstret mi przeszedl, ale takiej czarnej to dalej bym narazie nie ruszyla,,,,,,,,,

ta pogoda mnie dzisiaj dobije, nic dziwnego ze bylo spiecie z mezem:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry