Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
QRWA!!
(przypomne ze to juz 4-ty w tej ciåzy!! + polozna + 1 w Kristiansand ktora przeprowadzala USG!! juz sama nie wiem..zla jestem bardzo..i jest mi poprostu przykro..)
nie , no prosze , to jakikaś przesada, tak chyba nie powinno byca Dziewczyny!! zapomnialam Wam powiedziec!! dzisiaj rejestrowalam sie do lekarza na czwartek.. i.. pytalam do kogo tym razem trafie.. i.. nie uwierzycie!! ZNOWU JAKIS NOWY!!QRWA!!
(przypomne ze to juz 4-ty w tej ciåzy!! + polozna + 1 w Kristiansand ktora przeprowadzala USG!! juz sama nie wiem..zla jestem bardzo..i jest mi poprostu przykro..)

, maly ma tu swojego takiego z żółtymi palcami , pewnie od papierochów
i jak ostatni byliśmy , maly taki ruchliwyi uciekł nam w taka wnękę , ja tam zajrzałam i oczy wyszły mi na wierzch, stało tam tem te łożko do badań ginekologicznych , jeszcze takie okropne jak z czasów dawnej komuny
, u pediatry....?
potem się pytalam tutejszej norweszki i okazuje się , że on bada tam też kobiety , ten sam lekarz, troche dziwne , pediatra , ogólny i ginekolog, odradzała mi wizyty u niego
a teraz do jakiegos nowego - Szweda.. bardzo mnie ta sytuacja denerwuje i stresuje.. bo konczy sie to tak, ze nikt z nich (lekarzy) dokladnie nie zna mnie,mojego brzuszka,mojej sprawy a potem wychodze na "panikare ze wschodu co ma traume powojennå".. no i normalnie nie wiem co ja w czwartek powiem!? "Panie daj mi Pan zwolnienie?!", albo bede sie znowu licytowac na ile % ja sie dobrze czuje....

Dziewczyny? :-)
ja nie mam polskiej TV - wciåz niepodlåczona, w polityce juz tez tak bardzo nie siedze - czasami cos tam na Wyborczej poczytam no ale to jest chyba prima aprilis nie? 
moja znajoma krwawila w ciazy a i tak odeslali ja z legevakt do domu, bez zadnego badania ginekologicznego. Ginekologa wywalczyl moj maz w szpitalu po kilku dniach

- w maju pojde do swojego w Polsce.