agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
tak zgadzam sie ze nie bylo idealnie jak ja chodzilam do szkoly, ale teraz sprawy posunely sie za daleko. Wydaje mi sie ze dzieciaki dostaja wszystko co chca i tym sposobem nie ucza sie szacunku ani do pieniedzy ani do rzeczy.
Tak czy tak za wiele zrobic z tym sie nie da. Bede probowala wbijac rozum do glowy dzieciom, ale z jakim skutkiem to sie okaze
wiecie co dziewczyny zmieniajac temat, to przyznam sie ze dzisiaj to odzywialam sie tylko slodyczami
az mnie troche sumienie rusza i chyba zrobie sobie jakas zdrowa kolacje...... wogole ostatnio nic mi sie nie chce,,,, jak mam zryw to cos zrobie, ale ogolnie to brakuje mi tych zrywow
nawet wychodzic mi sie za bardzo nie chce,,, dobrze ze maz chodzi na silownie, to zabiera mala razem, a tam jest taki specjalny pokoj zabaw i bardzo jej sie podoba. Jak sie wybryka tak, to od razu lepiej zasypia w nocy
Tak czy tak za wiele zrobic z tym sie nie da. Bede probowala wbijac rozum do glowy dzieciom, ale z jakim skutkiem to sie okaze

wiecie co dziewczyny zmieniajac temat, to przyznam sie ze dzisiaj to odzywialam sie tylko slodyczami
az mnie troche sumienie rusza i chyba zrobie sobie jakas zdrowa kolacje...... wogole ostatnio nic mi sie nie chce,,,, jak mam zryw to cos zrobie, ale ogolnie to brakuje mi tych zrywow
nawet wychodzic mi sie za bardzo nie chce,,, dobrze ze maz chodzi na silownie, to zabiera mala razem, a tam jest taki specjalny pokoj zabaw i bardzo jej sie podoba. Jak sie wybryka tak, to od razu lepiej zasypia w nocy

teraz to sie boje na wage wchodzic,, chociaz spadlo mi z 8 kilo jak skonczylam karmic mala (bo przy karmieniu to nic sie nie chcialo ruszyc). Tak czy tak 7 miesiecy po porodzie przestalam sie ludzic i spakowalam wszystkie moje ubrania na strych,,,, mam je nadal, ale troche nie wierze ze je kiedykolwiek jeszcze zaloze:-(
im wczesniej sie to zrobi tym wieksza szansa stwierdzenia prawidlowo daty porodu,,,, potem sa odchylenia nawet do 2 tygodni i doliczyc sobie trzeba jeszcze 2 tygodnie miedzy 38, a 40 tygodniem, to bede czekala na porod miesiac!!!!!