Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) ale nie w moim guscie..
za to mily i rzeczowy, stwarzajåcy konkretne wrazenie - ze cos/niecos wie, wie o czym mowi.. no wiec po kolejnym opisie swojego przypadku i dodatkowych rzeczy wyszlam z tamtåd z kolejnym 2tyg zwolnienieniem oraz tabletkå dopochwowa (CLOTRIMAZOL) bo na ginekologa to zasluguje ewentualnie jak ten medykament sie nie sprawdzi.. ehhh..
ale co tam - dobre i to, a w razie czego to i tak umawiam juz sobie wizyte z wlasnym lekarzem w PL- a propos.. rozmawialam z J. i wstepnie ustalilismy juz date wyjazdu na 7-8 maj i mam nadzieje ze zostaniemy tam chociazby z 10dni.. 

w sumie mam pytanie do Lilki , bo ona ma starsza córeczke od cezarka, moze i ty mi pomożesz, zastanawiam się do kiedy dziecko chce siedziec w takim krzesełku do karmienia, bo chcemy jutro jechac i kupic , ale nie wiem czy sie opłaca.
i trolenia tych 3 godzin z rocznym dzieckiem..masakra
(choc ostatnie 2 dni troche czekoladke ograniczylam.. tyle ze za to ciasto sobie upieklam!!)
;-) i nie patrz na to ze dojezdzasz musisz i ze 3h tam siedziec!! JEZDZIJ! GLUPIA BEDZIESZ JAK NIE SKORZYSTASZ!! TO CI ZAPROCENTUJE NA PRZYSZLOSC!! ..a i z domu sie troche wyrwiesz - do ludzi i czegos innego..
;-)
, znalazłam na stroie finn-za 600 kr no ale juz nie wiem samaA ja ci tu stronki z przepisami czekoladowymi podrzucamAniu wåtpie zeby to przez basen bylo bo z tego co pamietam to odczowalam je jeszcze przed chodzeniem.. wiesz - bardziej to podejzewalabym tutaj te wszystkie slodycze..podobno spozywanie cukru takie infekcje poteguje a jogurtow znowu pomaga w ich zapobieganiu (gdzies wyczytalam..) tyle ze ja dziennie jadlam wiecej czekolady niz jogurtow!
to jest chyba jakis antybiotyk, w tabletce ale tylko jedna ktora po aplikacji (na noc) rozpuszcza sie w formie kremu i dziala tam od wewnåtrz..mam nadzieje ze dziala...

a ja jeszcze chce zamowic lozeczko - wspomniana Daria pokazala mi jedno fajne, no to Piekny powiedzial ze najpierw musze mu zrobic liste co kupilam juz do tej pory zeby oszacowac miejsce w samochodzie 

ja tam mysle ze wszystko spokojnie sie pomiesci!! przeciez tan samochod to prawie jak autobus!! a moja mama przez telefon tez sie dzisiaj smiala i powiedziala "tak dziecko, kupuj.. a niedlugo to przyczepe bedziecie musieli dokupic albo sami z tego samochodu wysiåsc" 
.. ale a propos krzeselka.. moze i tak cos jeszcze kupie.. albo juz troche pozniej - po powrocie i najwyzzej Dziadkow zagonie zeby przywiezli ze sobå w lipcu..
a jesli chodzi o lekarza to sama nie wiem.. za 2 tyg moze i do tego co dzisiaj, a potem od maja ewentualnie zaczne chodzic do takiej babki - bylam juz 1raz wczesniej (zresztå - u kogo to ja nie bylam!!
)..