• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

Agata jak milo czytac takiego posta nasaczonego polskoscia :-D:-D:-D
i prosze mi tu nie pisac o pierozkach i takich tam bo ja jestem na takim etapie ze tylko przez jedzonko moge leciec do polski :-D:-D

milego pobytu i odespij zarwana nocke babulko :-);-)

Ana jak u ciebie zielono :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
u mnie trawnik pokryty sniegiem :baffled:

Tampeza maszyna chodzi suuuper :-) juz dwa prania zrobilam i jestem zadowolona :-)
jeszcze kupno lodowki i komfyr nam zostalo :-) bo mamy spod experta :-p:-p i mnie obie rzeczy wkurzaja
brrr
piekarnik nie dziala,a lodowka kiczowa,co ja otwieram to zamkniecie zamrazarki na mnie leci
ale mnie to wkurza:nerd:

reklama
widze , że wszystkie śpicie
emocje16.gif

a u nas brzydka pogoda jest w Polsce, dopiero w weekend ma byc lepiej, ale i tak jest fajnie. Wlasnie wyslalam meza i mala na spacer, bo mala nie chciala spac wczesniej i zrobila sie nie do zniesienia:wściekła/y: nic jej nie odpowiadalo, sama nie wiedziala co chce.... wiem ze taka pozna drzemka oznacza pozne spanie w nocy, ale nie dalabym rady z nia tak dociagnac do wieczora.

Ja teraz sobie mam zamiar odpoczac, bo rano znowu musze jechac na lotnisko z wujkiem,,,,, dzisiaj go zawiozlam, ale samolot ktorym mial leciec zostal odwolany z powodu uszkodzenia, ale tez z powodu mgly inne nie startowaly. Jutro wioze go znowu,,,,,, stracil biedak jeden dzien, a leci na krotko i ma do zalatwienia mnostwo spraw. No nic, lece, trzymajcie sie tam;-)

witajcie

kochane mam pytanie za 100punktow

czy w Norwegi jest maslo???????? :sorry2:
mi sie zdaje ze co widze to margaryny a ja ich nie cierpie....wogole do wielu potraw,wypiekow maslo potrzebne i czesto nie robie tych rzeczy bo nie znioslabym smaku margaryny :baffled:

poratujcie

ide klasc spac Hanulke bo wlasnie ja wykapalam
jestesmy do tylu o prawie godzine bo na podworku bylysmy dosc dlugo bo wreszcie sloneczko sie pojawilo...no i mala syrene wlaczyla od 19...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry