• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

chwilowo dla Hanusi,bo potem bedzie jezdzila z bobasem w jednym wozku,a potem dla bobasa ten trojkolowiec :happy:
dlatego chcemy kupic konkretny dobry trojkolowy wozek i przy nim zostac do konca
bo po bobasku nie planuje juz wiecej dzieci

reklama
nie,trojkolowiec dla Hani i bobasa
Mila juz w wozku od pol roku nie jezdzi :-)

masz x landera trojkolowego?? ja mam 4-o i dzis jezdzilam troche po nierownym terenie i tez dobrze sie spisywal :happy: ale przez te 4 kolka jakis klamotowaty jest w wersji spacerowej
jak mialam gondole to ladniej wygladal,a teraz tak sobie :rofl2:

no co ty nie chcesz wiecej?:-D:-D:-D

ja zawsze marzyłam o 5 , ale troche zmienilam marzenia , jeszcze jedno na pewno , jak bóg da:-D, ale jeszcze troche.....

dzisiaj czarek wyrżnął w drzwi, wpadl w bagno , wczoraj tez coś , urwanie glowy a jakby mi tak piątka....nie chce myslec:rofl2:

moj K.mowi mi juz o czwartym :-D za pare latek oczywiscie
ja nie wiem...ale kto wie,nie wykluczam :rofl2:

moja tesciowa ma wlasnie czworke i fajnie miec tyle rodzenstwa:tak:
no i tak duza rodzinke :-)
ja juz widze za te 30 lat cala nasza gromadke z wlasnymi dziecmi przy stole :-) cudnie bedzie :-)

Lilka ja padam , jest 12.30 , dobranoc , spokojnej nocy.
5.gif

Witam
Ale naprodukowalyscie wczoraj.
Ja w skrocie
Bylismy caly dzien na miescie, spacer, obiad, potem do domku, kapanie i spanie, ja tez szybko padlam
Dzis zaraz tez biegniemy na dwor do lasu bo pogoda super, slonce znowu grzeje.
Co do wozkow, to ja juz kupilam podwojny Phil&Teds. Najbardziej mi odpowiadal, bo zajmuje malo miejsca, w miare lekki i miesci sie w drzwi. Trojfunkcyjny ktory mialam wczesniej to totalny niewypal, pisalam juz ze pekla mi rama i w ogole jakis taki olbrzymi jest, wiec teraz uzywam go czasem kolo domu na spacery.
Zawsze marzylam o 4 dzieci, a 3 to minimum i jak tylko da rade to czemu nie? Teraz chcialabym pojsc troche do pracy, i postarac sie o kolejna 2 za jakies 4 lata.

no to grube plany Tampeza:-D:-D:-D

ja juz wróciłam ze szkoły i nic mi sie nie chce, normalka , ze w domu rozpiździucha , obiadu nie ma , totalny rozgardziasz:szok: a mały cały usmarowany:szok:
czasmi mi brak słów, no ale dzisiaj wybuch wulkanu
402.gif
no nie daje rady z takim olewactwem mojego M.....

reklama
czesc

ja zmeczona jestem hihiii
piekna pogoda,cieplutko,my pospacerowalismy szlakiem gorskim :-) i tak mnie zmulilo ze szok
dzieciaki juz poszly spac :-D

mojego do roboty zagonilam mimo iz chory,ale coz..podlog na mokro robic nie ebde! :no: jedyny jego obowiazek jak narazie w domu,to niech robi:-p

dzisiaj zanieslismy prezent Marcusowi z okazji roczku i naszych poinformowalismy o ciazy :-) Merete pogratulowala i powiedziala ze nasi sasiedzi tez spodziewaja sie dziecka,w sierpniu sie urodzi :happy:

ok smyram do mojego bo sie pyta czy dlugo bede siedziec a dopiero co usiadlam na kompika

Aga pokaz ten wozek co kupilas :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry