• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

to co myslisz , ze kupic w polsce jak będe w lipcu , czy za późno na to cacko , troche mnie to trapi , bo kupie w PL i nie bedzie chcial to strata kasy, a juz tyle mam dla niego bajerów i wszystko leży , w pl zostala huśtawka, chyba dwa razy buju-buju i tyle:-D. zresztą sama wiesz jak to z dzieciakami

reklama
Ana z Czarka to caly Czarus:-D
sliczny chlpaczek i tez mysle ze do ciebie podobny :tak:
a ty sliczna mamuska:-)

ooooo wlanie! Aga dzieki za podpowiedz,dzis kupilam pierwszy raz maslo tutaj!!! ale jestem happy :-) powoli przestaje tesknic za poslkim jedzonkiem :-D

Ana z Czarka to caly Czarus:-D
sliczny chlpaczek i tez mysle ze do ciebie podobny :tak:
a ty sliczna mamuska:-)

ooooo wlanie! Aga dzieki za podpowiedz,dzis kupilam pierwszy raz maslo tutaj!!! ale jestem happy :-) powoli przestaje tesknic za poslkim jedzonkiem :-D

jak ostatnio byłam w lidlu i zobaczyłam masło to od razu ty mi sie przypomniałaś:-D

a co do ślicznej mamuski to nie widziałaś mojego uśmiechu, koszmar , jak mi wstyd:-(:zawstydzona/y::-(:zawstydzona/y::szok:

Lilka a do kiedy twoja starsz była w x-laderze?bo nie wiem kiedy zmienic wozek...zresztą myślałam o parasolce , ale na te tereny to odpada, doradź doświadczona kobitko i mamo:)

Ana hmm
jak pojedziesz w lipcu to musisz sie liczyc z tym ze lipiec,sierpien,wrzesien i troche pazdziernika...i koniec sezonu na rowerek...a jak bedzie za rok?? bedzie mial 2,5?? to tak jak Mila mniej wiecej teraz i ona juz nadaje sie na rowerek taki dorosly lub taki co ma pedaly z przodu przy przednim kole...kojarzysz o jaki chodzi??
wiec nie wiem ...choc w tym rowerku mozesz potem podest sciagnac i zostaja pedalki i maly sam moze pedalowac wiec napewno by skorzystal w tym i przyszlym sezonie

ale sama musisz podjac decyzje :happy: ja jakbym miala ten rowerek tutaj to pewnie bym nie kupowala tego 12' tylko jeszcze bym pomeczyla ten :-p

jak ostatnio byłam w lidlu i zobaczyłam maalo to od razu ty mi sie przypomniałaś:-D

a co do ślicznej mamuski to nie widziałaś mojego uśmiechu, koszmar , jak mi wstyd:-(:zawstydzona/y::-(:zawstydzona/y::szok:

Lilka a do kiedy twoja starsz była w x-laderze?bo nie wiem kiedy zmienic wozek...zresztą myślałam o parasolce , ale na te tereny to odpada, doradź doświadczona kobitko i mamo:)

dziekuje za komplement :-)

x-landera kupilismy Hani
Milena jezdzila w TAKO,ale to tak smao ciezki wozek jak x lander...wielofunkcyjne maja ten urok ze ciezkie sa :sorry2:

Milence wiec kupilismy spacerowke jak miala roczek,lekka BABY DREAMS SPRINT
bomba wozek ze spacerowek
potem kupilismy parasolke Coneco i tez ok

ale....moje zdanie jest takie ze na ten teren tylko i wylacznie pompowane kola!!
snieg paro cm i te kolka plastikowe wymiekaja :tak:
ja mialam problem przejechac moim x landerem jak nas zasypalo na 20cm :tak:
wiec dla Hani i maluszka planujemy kupic cos dobrego,napewno 3-kolowego bo na te tereny sa te wozki super zwinne,i lekkie w prowadzeniu
nasi Norwedzy maja Qiunny Freestajler (nie wiem jak sie pisze dokladnie :-p ) i bombowo sie prowadzi
prowadzilam jeszcze Quinny speedi i tez super,to nowsza wersja poprzedniego i jest jakby mniejszy,jesli chodzi o siedzisko ale za to jest mniejszy i chyba troszke lzejszy

mam hopla na punkcie wozkow wiec jakby co sluze pomoca :-D
choc sama nie wiem co zrobic i jaki wybrac wozek podwojny bo takich nie przerabialam:-p

ja mam x-landera , na początku była gondola do 6 miesiąca potem spacerówke z tego zrobilam , jeszcze dobrze siedzi, ale nie wiem jak długo , żeby nie wyglądal idiotycznie, mój ma pompowanee koła , a myślałam , że to przekleństwo:-D, troche mi sie w głowie namieszalo po twoim poście, czyli co kupic ..?

a na jednej fotce maluśka jest w takim fajnym czerwonym.... nie zostawisz dla trzeciego bobaska...
boze ile masz tych wózków

Tako sprzedalismy,kupilismy baby dreams
potem polecialam do Karola tutaj i jak wrocilam i czekalam na bagaz okazalo sie ze w oslo na lotnisku porabali sie i moj wozek polecial gdzie indziej :-p
nie majac wozka bylam udu..piona,wiec pozyczylam wozek od zanjomych i poszlam do sklepu kupic najtansza spacerowke by czyms jezdzic,i tak kupilam parasolke :-) ktora pojechala z nami tutaj bo malutka,prawie nic meijsca nie zajmuje w bagazniku,i np. jak jechalismy polazic pare godzin po centrum to bralismy ja dla Mili i ta np.nie raz zasypiala sobie a my moglismy chodzic po centrum ze spokojem:tak:

Hanie przenioslam tez juz na spacerowke :-) w x landerze,miesci sie jeszcze w gondolce ale sie denerwuje i mi placze,odkad ja przenioslam i widzi wszystko jest spokoj :happy:

co do spacerowki
to sa moje typy

CHICCO S3 KOLOR RACE +FOTELIK CHICCO SYNTHESIS (340528307) - Aukcje internetowe Allegro

ten wozek podoba mi sie jak cholera,ale...podnozek ma za wysoko i strasze dziecie potem kolana przy zebach ma :dry::baffled: wiec nie pomyslany za bardzo...

Wózek spacerowy HIGH TREK Bebe Confort 2008 (338659110) - Aukcje internetowe Allegro

W�zek Freestyle Quinny

ooo ten,podoba mi sie w nim ze palak jest z plastiku i dziecko jak pobrudzi to tylko szmatka i czysty
W�zek GT3 Mod Rosso

:biggrin2:W�zek S3 kolor 78

W�zek Speedi SX Purple

to sa moje typy i jak przyjedziemy do polski to ktorys z tych kupimy :happy:
musze je porownac i przestestowac najpierw w sklepie :happy:

a dla Hani i noworodka musze koniecznie miec podwojny wozek bo Hania bedzie miala 11 miesiecy jak dzidzius sie urodzi a jak jestem sama na codzien to dwoch wozkow nie dam rady pchac + Mila :no:
wiec musze miec podwojny....mam metlik w glowie jaki wozek wybrac
plus minus mam upatrzony i chce kupic na allegro uzywany by sie nie przejechac czasem jak sie okaze ze wozek masakra

reklama
aha czyli myslisz o takiej spacerówce dla najstarszej.to w sumie ja taki wlaśnie mam x-lander, tylko ty tu pokazałas ładniejsze wersje

kurcze to nie źle będziesz działac z całą trójką:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry