• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

Czesc dziewczyny, ja tez tutejszych zupek nie trawie, za to przywoze z PL knorra "ser z ziolami" czy jakos tak, super. Kasia moze po wyschnieciu wyprostuja sie wlosy, a w ogole moze powinnas pojsc z reklamacja:dry:
Ana mojej kuzynki corka pila nutramigen, ale dosc jej smakowal bo to od urodzenia bylo. Moja z kolei lubi tran

reklama
oki ja spadam , milego dzionka idę troche polatac na miotle i posprzątac , pa
77.gif

hej Agnieszka.. nie, z reklamacjå sobie odpuszcze, nie chce mi sie tam isc i szopek robic, o zwrot kaski prosic, a o powtorzeniu zabiegu nie ma mowy - nie chce wlosow przemeczac.. wlosy wyschly i wyglådam tak jak przed zabiegiem.. coz. przynajmniej ladnie podciete..tyle ze ja jakiejs zmiany chcialam :zawstydzona/y:..a moja prostownica choc ceramiczna tez do dupy jest, pozatym po kilku uzyciach wlosy popalone..

a Ty tampeza? jaki plan na weekend? :-)

ja pierdziele , ten moj rozrabiaka wyniósł mi z łazienki kosmetyki , no i najgorsze , że szczotke do wlosów i mam szopę na maksa bo myłam glowę i nie mam innej , żeby przeczesac, mam nadzieje , że nie spuścil do wc
204.gif

ja pewnie wekend spędze w domu , bo dzisiaj mężuś do późna w pracy , jakaś szybka akcja i musi siedziec, no i tym sposobem ja sama.... a jutro ...kurs...

hejka, ja juz po dwóch spacerkach, piekna pogoda , to co siedziec w domku to grzech , najpierw na łączke na male szaleństwa , no i czarek wpadł w małe bagienko:-D, potem na obiadek i spaceru ciąg dalszy:-D, ale juz z wózkiem , bo nie mialam siły za nim ganiac:rofl2:. jestem padnięta......
wrzuce pare fotek ...tak mi sie troche nudzi....

hej dziewczyny

a ja chcialam wam dzisiaj sie czyms pochwalic:-D, a mianowicie niestety tutaj mieszkam praktycznie w rezerwacie i o zasiegu telewizji tvn bez satelity nie ma mowy. A bardzo mi zalezalo zeby zobaczyc dzien dobry tvn, bo moj znajomy tam byl. Nawet mozna powiedziec przyjaciel, a w czasie dojrzewania baaaaaaaaaardzo dobry przyjaciel;-);-);-). Moja przyjaciolka od najmlodszych lat z ktora sie wychowalam i dalej utrzymuje kontakt jest jego siostra.

Bardzo sie wkurzylam ze nie moglam zobaczyc, a teraz sie ucieszylam bo wrzucili material o nim na net. Tu jest link

Dzieńdobry TVN - Aktualności - Plac Wilsona najpiękniejszy

fajny material, szczegolnie dla mnie, bo ktos bardzo znany. Przyjedzie na weekend nastepny z dzieckiem i zona tutaj, a potem ja jade do nich na 9 dni.

Musialam sie pochwalic:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry