• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

Torby nie ma na stronie, ale to taka zwykla, nie za duza, a w sklepie u nas tylko czerwone maja, wiec czekam dalej.
Krzeselka takie robi tez chyba firma Basson, tylko wydaje mi sie ze one do 12-15 kg. My mamy teraz krzeselko zakladane na duze krzeslo

http://www.smokken.no/Images/Products/322083772_Resized_9025.jpg
322083772_Resized_9025.jpg
też bardzo fajna wersja krzesełka:-D
a tamto to wczoraj czytałam , że do 18 kg,

reklama
hej pogoda sie poprawia na pomorzu, juz tak nie pada, ale nie jest za cieplo. W przyszlym tygodniu dojezdzaja do nas przyjaciele z dzieciakiem, wiec mala bedzie miala z kim sie bawic, bo sa w tym samym wieku, tylko 3 tygodnie roznicy.

Do Warszawy wybieram sie 28 kwietnia.

Ja tez mam krzeselko zakladane na duze krzeslo, dostalam w prezencie i calkiem dobrze sie sprawdza, szczegolnie w podrozy. Zabieram je ze soba wszedzie i nie mam problemu ze musze mala na kolanach trzymac.

A co do wozka, to rzeczywiscie starsze dzieci po jakims czasie juz nie chca jezdzic. Ja mam termin na listopad wiec zostawie sobie jeszcze na pozniej wybor wozka. Mam czas.

A tak wogle to mala mnie obudzila dzisiaj przed 7 rano!! Wlasnie padla, wiec ja tez skorzystam z okazji i naladuje moje baterie na reszte dnia. Nie czuje sie bardzo zmeczona narazie, ale to dopiero poczatek dnia. Najczescie zmeczenie lapie mnie tak o 14, wiec tym razem sie nie dam i wypoczne na zas. Wole ten czas spedzic pozniej z mala na spacerku,,, bardzo jej sie plaza podoba, a najbardziej ze tam jest tak duzo wody:-D

Milego dnia dziewczyny, pewnie zajrze pod wieczor poczytac co tam nastukalyscie:-D

DZIEŃ JAK DZIEŃ, SPACER ZAKUPY ITD...
WIECIE CO WYCZERPUJA MI SIE POMYSŁY NA SPACERY I ZABAWY, TU NIC NIE MA..CHCE JAKOS UROZMAICAC DZIEŃ CEZARKOWI , ALE NO TU NIE DA RADY:-(:-(:-(.BYLISMY W PIASKOWNICY, NA PLACU ZABAW , ALE ILE MOŻNA?
MOZE PRZESADZAM , BO TAKI DZIEŃ JAKIS DO KITU...
A CO U WAS?

Hei
Ana wlasnie takie mam i jak na razie super sie sprawuje, a jak wkleilas to zdjecie, bo mi sie nie udalo?
U nas tez troche nudno, codziennie jezdze z mala do przedszkola i wracamy o 18 i jestem padnieta. Z kolei w domu zupelnie nie ma co robic, nawet spacer jak pojdziemy to 40 min i wszystko dookola juz zwiedzone, a ile mozna chodzic w kolko?
Tak zle i tak niedobrze, ale jeszcze troche i tez jade do PL:-p
Agathe super, ze pogoda sie wam poprawia i ze mala bedzie miala towarzyszke zabaw. Jak sie czujesz, zmeczona? mi do tej pory nie przeszlo zmeczenie I trymestru, najchetniej codziennie bym po poludniami spala, ale niestety nie da rady.
My jak pojedziemy w wakacje to moze mloda bedzsie sie kapac w morzu:-)

Tak... 40 min i to wolnym krokiem, tak to trzeba do miasta, zeby jakis park zaliczyc. Poszlabym nawet do miasta, to pewnie z godzina drogi, ale nie ma chodnika, jest wasko i kreto:-(
Ja w Gdyni juz od dawna nie plywam, rodzice mieszkaja w Kazimierzu, za Kosakowem wiec jezdzimy na Rewe, tam w miare czysto. Maja tez dzialke w kolo Stilo, a tam do plazy 15 min piechota, wiec tez fajnie.
Jestem tylko ciekawa czy mala nie bedzie sie bala, w wannie szaleje jak pijany zajac i rozchlapuje strasznie wode, ale na basenie ostrozniej:sorry2:

no wlaśnie u mnie w połowied rogi do miasta urywa sie pobocze i klops , wracam do swojej wsi:-D, dlatego dzisiaj taki wisielczy humor miałam , bo juz mnie to meczy, a tak zastanawiam sie na d autobusem , ale tu nie ma niskopodlogowych , jak to wyglada z dzidzią?

ale fajnie , że macie działke w Stilo , uwielbiam to miejsce:tak:, a co do rewy , to mam mile wspomienia , bo tam mielismy pierwsza randke z mężem:blink:, a na Mostach mieszkaja moi teściowie:-D, więc w sumie kółko się zamyka:-D

reklama
W mostach to bliziutko macie:-).
Jezdzilam wczesniej autobusem i jak nie ma niskopodlogowego to kierowca ma obowiazek ci pomoc, tylko trzeba powiedziec. U nas ten problem ze bardzo zadko jezdza, normalnie co godz, czasem co 2, a w weekendy co 3 i wtedy jest tyle ludzi z wozkami, ze nie ma szans. Teraz jezdze samochodem wiec jestem niezalezna:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry