hej pogoda sie poprawia na pomorzu, juz tak nie pada, ale nie jest za cieplo. W przyszlym tygodniu dojezdzaja do nas przyjaciele z dzieciakiem, wiec mala bedzie miala z kim sie bawic, bo sa w tym samym wieku, tylko 3 tygodnie roznicy.
Do Warszawy wybieram sie 28 kwietnia.
Ja tez mam krzeselko zakladane na duze krzeslo, dostalam w prezencie i calkiem dobrze sie sprawdza, szczegolnie w podrozy. Zabieram je ze soba wszedzie i nie mam problemu ze musze mala na kolanach trzymac.
A co do wozka, to rzeczywiscie starsze dzieci po jakims czasie juz nie chca jezdzic. Ja mam termin na listopad wiec zostawie sobie jeszcze na pozniej wybor wozka. Mam czas.
A tak wogle to mala mnie obudzila dzisiaj przed 7 rano!! Wlasnie padla, wiec ja tez skorzystam z okazji i naladuje moje baterie na reszte dnia. Nie czuje sie bardzo zmeczona narazie, ale to dopiero poczatek dnia. Najczescie zmeczenie lapie mnie tak o 14, wiec tym razem sie nie dam i wypoczne na zas. Wole ten czas spedzic pozniej z mala na spacerku,,, bardzo jej sie plaza podoba, a najbardziej ze tam jest tak duzo wody
Milego dnia dziewczyny, pewnie zajrze pod wieczor poczytac co tam nastukalyscie