• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

w Brio
koszt cos kolo 350kr

wczoraj wlalam malej wode cieplą,to miala super zabawe :-)
bo tam mozna wlewac wode na te mlynki i fajnie sie krecą rozne pierdolki
oprocz tego oblala mi swiezo umyte okna :-p,sama byla mokra troche,ale zadowolona :-D

reklama
u nas moze i właściciel zgodziłby się na żółwika bo dużo miejsca i taras i trawnik , ale ta twoja jest fajna , on lubi grzebac w w odzie i chyba bardziej mu sie spodoba, no i chyba kupie twoją:tak:
papuga ze mnie....

a tam papuga,przestan :-)
ciesze sie ze pomoglam :tak:;-)

ja wogole uwielbiam ich sklepy z zabawkami
jak wejde to od razu cos chce kupic jednej i drugiej hihiiii
ostatnio kupujac prezent na roczek kupilismy Milence kotka co chodzi i miauczy
nie drogo bo 119kr,a jaka zadowolona
i nawet Hani kotek bardzo sie podoba hihiiii :-D
a wlascicielka nazwala kotka Miał :-D:-D

ogladam katalog:happy:

No ja juz po spacerku , szaleństwach na boisku z piłką i obiadku...
dzisiaj Czarek integrował sie z dzieciakami na placu zabaw, szkoda , że mi mowę zabrało ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no wlasnie
co z Ryba? Bozenka? Norge tez zniknela...

Ana super foteczki a Czarek to Czarus na maxa :-)
ja tez na spacerze mam ten problem,ludzie sie witaja,zaczepiaja a ja .........:baffled:
od wczoraj siedze nad norweskim...

no wlasnie
co z Ryba? Bozenka? Norge tez zniknela...

Ana super foteczki a Czarek to Czarus na maxa :-)
ja tez na spacerze mam ten problem,ludzie sie witaja,zaczepiaja a ja .........:baffled:
od wczoraj siedze nad norweskim...

no cholercia laski nam sie wykruszyły , przepadły na amen:-(:-(:-(

a co do języka to teraz jak ślęcze nad tym norwekim to miesza mi sie wszystko , śmiac mi sie chciało , bo laska mnie sie pytał po norwesku ja do niej po angielsku przplatany z norwekim, najważniejsze , ze mnie zrozumiała , troche jestem zła na siebie , bo w głowie pełno myśli a zatkało mnie ,,,,,

reklama
Czesc dziewczyny wieczorem
Nie chcialo mi sie jechac dzis do przedszkola, ale w koncu sie zebralam, nawet przed wyjsciem dom sprzatnelam. Nie zaluje, bardzo fajnie bylo, to dla dzieci od 1 roku, wiec jakos juz probowaly sie razem bawic. Poza tym jutro mam usg wiec malej przepadnie zabawa w przedszkolu wiec jakos sie zmusilam.
Fajne te piaskownice, ja kupilam niedawno mini basenik pompowany, na razie jest w domu bez wody i mala tam wchodzi i sie bawi. Mysle ze piaskownice kupie dopiero w przyszlym roku i rowerek chyba tez.
Ana ja tez tylko czekam kiedy zacznie padac, u nas juz z tydzin jak swieci slonce i jest to absolutnie nienormalne. Tu pada codziennie, jak nie rano to wieczorem:baffled:
Az mi wstyd przy was ale jakos nie mam czasu ani ochoty zeby zabrac sie za ten norweski, a przydaloby sie:sorry2:
rzeczywiscie laski cos ostatnio nie zagladaja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry