• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

Ana ale ty masz inna piaskownice chyba...bo ja nie mam takich elementow :-)

Aga a ty masz to usg polowkowe??
kurka ja musze cos wykombinowac bo mi tez sie zbliza jak powinnam sie wybrac...ostatnio mi polozna mowila ze mamy latac po urzedach i prosic o szybkie wydanie pozwolenia i potem nr personalnego po to bym zdazyla na to usg polowkowe
ale wierzycie ze w 2 tygodnie tu by sie ogarneli?? bo ja NIE
taką samą sytuacje mialam z Hnaia w ciazy i najdluzej czekalam na ten nr personalny :dry:
wiec teraz chyba zadzownie do tej Polki poloznej i pogadam z nią........

reklama
mozliwe , że jakaś inna, ale kupilismy w brio, i za 199 kr, no i w ońcu doczekałam się krzesełkA , PISZĘ W KOŃCU BO MOJĘGO MĘŻA TRZEBA SIŁĄ CIĄGNĄC NA ZAKUPY:-D:-D:-D
mam nadzieje , że uda się i zdążysz na te usg
a Tampeeza jutro czekamy na relację:tak:

Zdam relacje z usg, mam nadzieje ze sie ujawni. Tak Lilka to polowkowe bedzie. Wiecie, ze mam polowe ciazy w tym tygodniu a dopiero 2 razy bylam u lekarza, teraz to usg i nastepnym razem kazali mi sie umowic na poczatek czerwca?:szok:
Ana jakie krzeselko kupiliscie?

Aga jestem ciekawa czy sie ujawni :-)
czymam kciuki

a jakies przeczucia??

Ana to masz inną piaskownice :-)
ciesze sie ze synek zadowolony

no wlasnie jakie krzeselko kupiliscie ??

Przeczuc nie mam zadnych, mam wielka nadzieje ze sie ujawni, jak nie to na pewno jeszcze pojde w PL w czerwcu.
A u Ciebie nie ma innej mozliwosci, bez tego nr nie mozesz isc na usg? Troche przekichane, powinni wszystkie kobiety w ciazy objac opieka:angry:

no wlasnie dziwne o wszystko...
kobiety sa tu przyjmowane w ciazy czy maja pozwolenie na pobyt czy nie....a w praktyce sa klopoty
mnie przyjeli bo mialam bole,ale w sumie wiecej sciemnialam :-p

teraz nie wiem do konca co robic...bo zas mi powiedza ze mam przyniesc skierowanie od mojego lekarza na usg :baffled:
zadzwonie do tej poloznej polki i mam nadzieje ze mi powie ze mam przyjsc do niej i juz :happy:

Powodzenia Lilka, najlepiej zadzwon juz, zeby bylo troche czasu na ewentualne kombinowanie:dry:. Pamietam ze jak bylam z mala na poczatku ciazy to tez mialam ten tymczasowy nr i nie moglam isc do poloznej, bo mowili ze nie przysluguje i w koncu cala ciaze chodzilam prywatnie, bo jak juz dostalam nr to nie chcialam zmieniac poloznej.
Dobra ide spac, dobrej nocy

dobranoc :-)

P.S.myslisz ze moge jakas polozna prywatnie zalatwic??
pytam bo slyszalam ze prywaty tu nie ma,i kiedys w ciazy z Hnaia chcialam sie dostac i mi lekarka odmowila....a chcialam zaplacic za wizyte

W stavanger sa 3 polozne, ktore otworzyly wlasny gabinet "Mama strøk" i ja do nich chodzilam, robia tez akupunkture itd, a oprocz tego pracuja w szpitalu bo jedna spotkalam w czasie porodu. Jest tez jakas mini klinika (czy jak zwal) i tam przyjmuje prywatnie ginekolog. Mysle ze i u was powinno byc.
A my dzis po usg, maluszek ujawnil plec, bedzie dziewczynka:szok:. Fajnie z ciuchami bo w sumie nic nie musze kupowac, ale szkoda ze nie parka. Poza tym wszystko w porzadku, dziecko duze, termin wypada dzien wczesniej niz z @

reklama
wow Aga gratulacje drugiej coreczki!!!:-):-):-):-)
powiem ci ze ja uwazam ze jak jest tak mala roznica to dobrze jak sa dwie siostrzyczki lub dwoch braciszkow :tak:
zdaje mi sie ze jest duza szansa na silna wiez w takim przypadku

choc ja teraz licze na synka :-p tak dla odmiany,ale nastawiamy sie z emzulem na nastepna corcie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry