• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

reklama
hej

u nas pogoda juz lepsza. Bezchmurne niebo, ale nadal ponizej 10 stopni. Powoli sie rozkreca. Dzisiaj sie dowiedzialam ze moi przyjaciele wyjezdzaja i zostawiaja nam mieszkanie na ponad tydzien. Tez maja dzieci wiec lozeczko i wszystko co trzeba jest na miejscu:-) Super bo w poprzedniej opcji mialam sie zatrzymac u przyjaciolki i musialabym spac z mala, a tego ani ja ani ona nie umiemy;-) Bardzo sie ciesze, bo to tez zupelnie co innego niz mieszkanie katem u znajomych, ktorzy tez za bardzo miejsca nie maja.

Poczatek dnia idealny:-):-):-)

Milego dzionka dziewczyny:-D

no dziewczyny śpicie ...?
7578900040.JPG

Ja wczoraj ogladalam Desperat houswife, potem CSI i potem spanie.
Dzis znowu super pogoda wiec pojdziemy na spacerek. Wczoraj kumpela mowila mi ze w szkole brytyjskiej tez maja jakies zajecia dla dzieci wiec wlasnie zastanawiam sie czy mi sie chce jechac:sorry2:

czesc mamuski :-)

przylanczam sie do znudzonych spacerowaniem po okolicy :-D
w Polsce jak wyszlam na miasto to wracalam po paru godzinkach
a to do parku sie weszlo,a to na miescie kolezanki spotkalo...zawsze cos :-)
czas lecial jak z bicza
tu mi sie czas nie milosiernie wlecze :baffled:
patrze zawsze na zegarek ile czasu juz jestesmy na spacerku bo trzymam sie minimum 1 godziny by dzieciaki pobyly na swiezym powietrzu
wczoraj wytrzymalam az 2 h :-p:-p

u mnie cala gore juz iles razy pozwiedzalam,wszystkie uliczki itd.
na szczescie nasi Norwedzy rozlozyli trampoline na podworku,poszlismy sie spytac czy Milenka moze skakac i teraz caly czas chodzimy ''hopać'':-D
do tego kupilismy malej piaskownice i jaaaaaaakos wreszcie nudno nie jest

mysle by dokupic jeszcze taki namiot z tunelem,by miala wiecej atrakcji na tym podworku bo spacerowac po wsi normalnie mi sie juz nie chce :baffled:

w piatek jedziemy do Helsestasjon,bo jest Barnehage:-)
wiem ze w kosciele sa jakies zajecia dla rodzicow z dziecmi,i to wszystko
mam nadzieje ze jednego dnia uda nam sie wstapic do Legeland,mloda sie wyszaleje

nie wiem czy cos jeszcze tu jest?

ale mi sie spac chce łłaaaaaaaaaaaaaaaaaa:rofl2::sorry2::szok: Tmpeza dolanczam sie;-)

Agata super z mieszkaniem wyszlo :-) bedzie wam wygodniej
super znajomi ;-)

hej A gnieszka , nie zastanawiaj sie tylko lec:tak::tak::tak:
u mnie jeszcze piękna pogoda sie utrzymuję , wiec zaraz po lunchu lecimy na spacerek i do centrum handlowego. jestem ciekawa kiedy deszcze spadnie bo to az dziwne , trzeci tydzień słońca, dla mnie bomba, bo tyle stopni , ze kurtki i czpki leżą w szafie:szok::szok::szok:.
ale zła nowina , wiesz co dwójka mi pękła, nie wyleciała na szczęście i mam zęba ale jeszcze chwila....ty pisałaś , że byłaś kiedys tu u dentysty...dużo płaciłaś?

witaj Lilka
fajnie z ta trampolina , mała się wyhasa , cezaremu by sie przydało:-D a my wczoraj właśnie przeglądalismy ulotkę reklamówkAMI TAKICH GAŻETÓW DLA DZIECIAKOW I TEŻ NAKRĘCAM MĘŻA NA TAKA PIASKOWNICE żółwia, zamykana, kosztuje 429 koron i sa zajefajne ślizgawki dla dzieciaków za 800 lub 430 , w zależności od wielkości.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry