plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
Dziewczyny!!co sie z Wami dzieje!!?poobrazaly sie czy co???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Pogoda dp kitu, od paru dni niebo zachmurzone i slonca brak, wiec nawet nie chce mi sie wychodzic na spacery i jakos mi humor nie dopisuje. 
ciaza jak w 9 miesiacu ciazy 

mieszkam w Okolicy Drammen jesli cos ci to mowi,a pochodze z Wlkp ;-)

, jako ze na nartach jezdzic nie umiem ( jeszcze).
ale wogole mi to nie przeszkadza, dla mnie jest przeuroczy i najseksowniejszy na swiecie!!!
fajnie ze i Ty powklejalas rodzinne zdjecia! dzieci rumiane, zdrowe, usmiechniete, szanownego malzonka tez mialysmy okazje zobaczyc i ladne to z bliska zdjecie Twoje i Haniå - choc tak bardzo sie chowasz.. :-) ciesze sie ze dostaliscie to pozwolenie.. teraz rzeczywiscie bedzie o wiele latwiej z roznymi sprawami i Wasz status tutaj sie zmieni.. jesli chodzi o kupowanie w PL i wysylke to o co konkretnie pytasz? widzisz te koszty wysylki strasznie sie wahajå.. od20 do120zl.!
to fakt z tymi hyttami i z Kristiansand ludziskami!
wszedzie tylko samochody zle zaparkowane i jaka rejestracja?? PP... 

i oprocz tych hytt i ludzi z Kristiansand (no moze tez ze Stavanger) i ogromnej ilosci sniegu nie ma tutaj NIC!
a jak z imieniem? wybraliscie juz? :-) my plci Naszej Dzidzi nieznamy - bedzie niespodzianaka...
Co zle zrobilam?