tampeza
Wrześniowe mamy'08
Jak ty Kasia ladnie napisalas o czym tu rozmawiamy, jakie problemy i radosci:-). Ja swiatowa

nie.. to tylko swiat taki maly, i zbieg okolicznosci.
My wlasnie mielismy tu mieszkanie ok 60 m, jedna sypialnia, salon z kuchnia i 3 budy na graty. Byloby w porzadku, gdyby choc jeden bud mozna bylo przeznaczyc na pokoj dla malej. Lozeczko i komoda nawet by weszla ale nie bylo okna, dlatego zaczelismy szukac czegos wiekszego
Istra moi rodzice mieli 64m mieszkani i mieszkalismy w 5, a w czasach komuny, dokwaterowali nam rodzine 7-osobowa
A tez sie mowilo ze duze mieszkanie i az 3 pokoje.
U nas dzis pogoda sie poprawila i jutro wybieramy sie na spacer po plazy. Dzis bylismy na urodzinach roczniaka (ostatni juz z kursu rodzenia), Grubachu nie wstawala od stolu, caly czas na kolanach i tylko przezuwala, nic dziwnego, ze wyglada jak zawodnik sumo. Ostatnio jak sie do niej wola sumo, sumo to stoi w miejscu i szybko przebiera nogami, wyglada komicznie

nie.. to tylko swiat taki maly, i zbieg okolicznosci.My wlasnie mielismy tu mieszkanie ok 60 m, jedna sypialnia, salon z kuchnia i 3 budy na graty. Byloby w porzadku, gdyby choc jeden bud mozna bylo przeznaczyc na pokoj dla malej. Lozeczko i komoda nawet by weszla ale nie bylo okna, dlatego zaczelismy szukac czegos wiekszego
Istra moi rodzice mieli 64m mieszkani i mieszkalismy w 5, a w czasach komuny, dokwaterowali nam rodzine 7-osobowa
A tez sie mowilo ze duze mieszkanie i az 3 pokoje. U nas dzis pogoda sie poprawila i jutro wybieramy sie na spacer po plazy. Dzis bylismy na urodzinach roczniaka (ostatni juz z kursu rodzenia), Grubachu nie wstawala od stolu, caly czas na kolanach i tylko przezuwala, nic dziwnego, ze wyglada jak zawodnik sumo. Ostatnio jak sie do niej wola sumo, sumo to stoi w miejscu i szybko przebiera nogami, wyglada komicznie

Dlatego chyba mala wyskoczyla tydzien wczesniej:-). Tez przymiezamy sie do kupna albo budowy domu ale to najwczesniej za rok i niby mam meble, ale to wszystko stare graty, a nie chce nic nowego kupowac, bo nie wiem jak potem bedzie pasowac.
.