ana79
mamuśka ....
cześć dziewczynki , nadal nie mam neta, ale jestem zła
witam nowe mamuśki , Matrę i Izę , jeśli cos przeoczyłam to sorki , ale jeszcze nie nadrobiłam weszystkiego, powolutku. teraz jestem u kolegi więc i tak szybciutko , sztrasznie tęskno.... mi do was i koniecznie musiałam na chwile przysiąśc do BB. U MNIE SPOKOJNIE , MAŁY WDROŻYŁ SIĘ w przedszkolu, nie płakał , gorzej ze mna
Marta ja mnieszkam kolo bergen , na askoy. we wsi strusshamn.....
pozdreawiam i jak tylko mi naprawia odezwę się

witam nowe mamuśki , Matrę i Izę , jeśli cos przeoczyłam to sorki , ale jeszcze nie nadrobiłam weszystkiego, powolutku. teraz jestem u kolegi więc i tak szybciutko , sztrasznie tęskno.... mi do was i koniecznie musiałam na chwile przysiąśc do BB. U MNIE SPOKOJNIE , MAŁY WDROŻYŁ SIĘ w przedszkolu, nie płakał , gorzej ze mna
Marta ja mnieszkam kolo bergen , na askoy. we wsi strusshamn.....
pozdreawiam i jak tylko mi naprawia odezwę się
widze , że Iza , jesteś z gdyni , jestem naprawdę w szoku , że tu sie spotykamy(tak jak Tampeza), JA MIESZKAŁAM NA OBŁUŻU POTEM się PRZEPROWADZILISMY NA chylonię, ciągłe jakies zmiany, bo w czerwcu jedziemy do polski , mamy kupca na nasze mieszkanie I znowu zmiana , BO PRZEPROWADZAMY SIE NA MOSTY , koło Rewy.w smie to tylko tam będziey przyjeżdżać na wakację , albo krótkie urlopy, bo tu planujemy swój pobyt, mały już chodzi dop przedszkola a ja uczę się orweskiego w szkole w Bergen, no może w przyszłości jak się uda jakaś praca
, pustki cisowski bardzo doberze znam.

boszzz co za dzien miala
to sie nazywa zmeczona ciezarna