tampeza
Wrześniowe mamy'08
Patrz Istra dopiero teraz zauwazylam ze ty tez z Gdyni, z jakiej czesci? Ja mieszkalam na Obluzu, a teraz moi rodzice wyprowadzili sie do Debogorza, kolo Rewy.
Ja chodzilam na kurs przed porodem, ale faktycznie tylko teoria i babka pokazywala jak robic masaz, liczylam na cwiczenia albo pokaz jak opiekowac sie i kapac noworodka a tu nic. U mnie tez z zapalem do cwiczen w domu ciezko. Bardzo marzy mi sie basen, ale niestety malzonek pracuje i nie mam z kim malej zostawic
Kasia fajnie ze juz za tydzien jedziesz do PL, masz przygotowana liste zakupow?. Troche ciezko z tym dojazdem u ciebie do szpitala, ja bym nie zdazyla
Ja chodzilam na kurs przed porodem, ale faktycznie tylko teoria i babka pokazywala jak robic masaz, liczylam na cwiczenia albo pokaz jak opiekowac sie i kapac noworodka a tu nic. U mnie tez z zapalem do cwiczen w domu ciezko. Bardzo marzy mi sie basen, ale niestety malzonek pracuje i nie mam z kim malej zostawic

Kasia fajnie ze juz za tydzien jedziesz do PL, masz przygotowana liste zakupow?. Troche ciezko z tym dojazdem u ciebie do szpitala, ja bym nie zdazyla

bedziemy wracac jak cyganie z bangladeszu!!
hmm..- tez odkladam na jutro!!
tyle ze zamkneli na miesiåc i juz kompletnie NIC sie tutaj nie dzieje!!!

takie lodowe ze wszystkim na raz w srodku!! czekolada,galaretka,jakies chrupki no i na placku..) ale najwazniejsze ze widzialam to nasze nowe miejsce..jeszcze w stanie surowym choc kolezanka pocieszala ze to tylko tak strasznie wyglåda i wykonczenie zajmie mniej czasu niz mi sie wydaje.. hmm.. pozyjemy-zobaczymy.. ale jak sie okazalo - choc jest tam ok.70m2 jakos nie czuje zebysmy przeprowadzali sie na cos wiekszego moze poza tym ze dluzszy korytarz i wieksza lazienka (10m2) bedzie..wiec ja niewiem jak my pomiescimy tam tå calå naszå graciarnie jak to obiecywal mi J. a juz dluzej nie zniose zycia jak cyganie (po krotce - w przedpokoju skrzynki z ksiåzkami, w pokoju komputery i inne elekrtoniczne gadzety po kåtach, w kuchni za naroznikiem caly sprzet lowiecki J., a w sypialni spimy miedzy praniem a wozkiem i innymi rzeczami dla Malenstwa
i wieczne BURDELLO BUM BUM!!
mam nadzieje ze J. sie zgodzi..