• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

pierwsze 4 punkty powiedziala Lila.. i chyba 4 ostatnie!!! doslownie!!!

a rzeczy dla Dzidzi!!? ja mam juz chyba absolutnie WSZYSTKO!! troszke tylko ciuszkow malo ale z tym J. mowi ze przyjda ludzie..

reklama
kurcze zeby tyko Grecja nie wygrala:no: nastepna Britney,,,, i kurcze denerwuje mnie jej zachowanie,,, takie plastikowe panienki:wściekła/y:

chyba jednak hormony mi szeleja:-(

oj tak szczegolnie Norwedzy jesli macie duzo znajomych, to nie kupuj zadnych ubran z 62 i dostaniesz mnostwo poscieli i kocykow,,, najlepiej sobie kupic taka mala wyprawde ze szpitala i kilka body na przebranie i spioszkow, a reszte dokupic sobie jak czegos zabraknie,,,, sama radosc isc z maluchem na ciuszki:-)

ja mnostwo nawet nie rozpakowalam,,, dalam w prezencie dalej, bo tez sie duzo rodzilo. Moze to glupio zabrzmialo, ale i tak nie dalabym rady tego wykrzystac. Moglam ja przebierac co chwila i pralam pelne pralki, nadal nie oproznilam szafy:laugh2:

..wiem agathe, rozumiem.. ja tez nie rozpakuje jak nie bedzie potrzeby i tez w razie czego przekaze dalej albo zatrzymam na NASTEPNE!! :-D

.. jesli chodzi o reprezentacje Polski na tegorocznej Eurowizji to mysle ze mogl miec tu wplyw wlasnie fakt ze panna nawet nie jest Polkå, nie møwi po Polsku i chyba nawet nie byla w Polsce.. wiec co to za reprezentacja i kraj ktory nawet nie potrafi wystawic wlasnego artysty.. tak tez myslalam ja od samego poczåtku.. i skonczy sie na tym ze nie wyslemy nikogo w przyszlym roku bo nie bedziemy mogli.. reszta mnie nie interesuje. moze nawet wygrac Grecja choc ona rzeczywiscie taka druga Britney - zresztå kazdy glosno to mowi...

no Prosze 8 punktów od nas dla Norwegii
270.gif

Ale masz fajnie Kaśka ze rodzisz latem, a Agata i ja dopiero na jesień.
Więc cieplejsze ciuszki. Ale racja z ciuszkami. Natalka wogóle się nie mieściła w 58, od razu jej zakładałam 62. I dzidzia tak szybko rośnie...
A mam pytanko do "Oczekujacych Dzidzi" będziecie karmic piersią?
bo ja tak, Natalkę karmiłam do 11m-ca, nie wiem czy teraz też będę tak długo:sorry2:. Zobaczymy...

...hmm..marta..ja nawet cos tam kupilam na 56cm..:zawstydzona/y: i od Mamy taki skodziutenki komplecik dostalam (tez chyba 56) ze chyba wlasnie na wyjscie bedzie albo jakies pierwsze zdjecia!! - jesli sie Dzidzia zmiesci..

..piersiå oczywiscie karmic chce i wielkå pokladam nadzieje ze pokarm bede miec.. mysle ze miedzy 8do12m-cy..

reklama
Marta - ja tez karmilam do 11 miesiaca. Odstawilam bo juz mnie to meczylo, a poza tym moja nie byla juz bardzo zainteresowana wiec poszlo lekko. W Norwegii radza karmic do roku, ale kazdy robi jak uwaza. Dla mnie to bylo super rozwiazanie, bo jedzenie zawsze gotowe, na miejscu i cieple:tak: poza tym nie ograniczala mnie mala jesli chodzi o diete i jadlam wszystko prawie od poczatku. Czasem sie zapomnialam i czekalam az bedzie placz z bolu, a tu nic, wiec cebula, pizza czy napoje gazowane jej nie przeszkadzaly:tak: chociaz nie pije duzo gazowanych.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry