reklama

mamy z norwegii

reklama
niczym ci faceci sie nie roznia, czy to Polak czy Norweg:-):-D:-D

za to ja powiedzilam mojemu ze ten z Rosji byl cakiem sobie, to powiedzial ze nic specjalnego i ze wogole wysoki nie byl,,, taki przecietny:-D:-D:-D

Hejka :-),
Ale piszecie...musiałam trochę nadrobić:-D. Ja eurowizji nie oglądam , bo ma Męża ogląda cosik innego a ja mam lapciaka. I tak się zamieniamy: pilot za lapciaka :blink:.
Anka o której masz te zajęcia językowe?? Może się spotkamy:-), my idziemy jutro na 18 do kościółka na angielska mszę.

Kaśka a te witaminki są dla dzieci od 4-tego roku, ale ja zaczęłam mojej dawać bo to jedyne witaminki które toleruje :sorry2:.
To miałaś udane zakupki :-). Ale fajnie:-D.

A co do wózków to ja sama nie wiem. W Polsce miałam firmy "polak" od teściowej dostałam w prezencie (nawet nie miałam szansy na wybór), koła pompowane i w dodatku felerne, było dziurawe. Mogłam oddać do serwisu ale zostałabym bez wózka,a samochodu jeszcze nie mieliśmy:sorry2: i ma Męża sam naprawiał. I w dodatku był taki ciężki ze SZOOK!!! a pozatym wyblakł strasznie i wygląda okropnie. bleee a na wózek chyba jeszcze mnie stac i wybiore taki jaki Ja chcę!!!

A niedługo mistrzostwa europy w nogę się zaczynają za jakieś 2 tyg. no to mogę zapomniec o filmach :sorry2:!

Marta ja bym sie tak wpienila na tesciowa ze wozek kazalabym jej oddac
co jak co ale wozek to jak dla mnei barzdo wazny wybor i to ja decyduje jaki chce
i jakby mi sie ktos w rodzinie porzadzil to musialby wozek oddac
chyba ze by zakup mi sie spodobal

chciałam byc przy kupnie ale tak z tym zwlekała ze kupil ago jak byłam w szpitalu,a bylam tam tydzien
to bylaby obraza stany gdybym kazała go oddac, bo mieszkałam z nia później

ja z wozkami zanim wyszlam za maz to mialam takie historie ze szok,,, na studiach opiekowalam sie dziecmi w miedzy czasie i zawsze trafil mi sie taki wozek ze nie dalo sie z nimi chodzic:wściekła/y:

wtedy postanowilam ze wozek w przyszlosci bede wybierac ja i to bylo wazne dla mnie. W koncu nie oszukujmy sie to ja go uzywam najwiecej:tak:

A widze Lilka ze mamy podobnych mezow:laugh2: zblizona reakcja mojego meza:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry