• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

reklama
moi przodkowie to tatarzy, więc troche taki mieszan iec ze mnie, tata z wałbrzycha(nazwisko mówi samo za siebie), mama z kaszub, i troche szlacheckiej krwi toche tez płynie:-Dmieszanka wybuchowa!!!!!!!!!!!

no Francja odjechana :-D:-D na luzie haha
widze teraz Hiszpanie to samo

Ana to jakby co apmietaj :-);-)

ja narazie stawiam na Ukraine :-p fajna piosenka,no i wykonawczyni jak z Playboya wiec meski tlum pewnie zaglosuje :rofl2::-D

ja tez slyszalam ze wozki trojkolowe moga byc wywrotne,ale potem gdzies czytalam ze to jakis mit....wiec nie wiem

Norwegia ostatnia spiewa,juz nie dlugo,nie moge sie doczekac by posluchac z czym wyskoczyli
:-)

Lila.. norweska piosenka tez jest w tym roku spoko..
Ania.. a wiesz ze Walbrzych to tylko 20km od Swidnicy jest!! bylismy teraz z J. w Ksiazu i Szcawnie Zdroju.. :tak::-) a no to ja od dzisiaj bede nazywala Ciebie "AZJA!!" (z Pana Wolodyjowskigo ofkors!! :-D)

ps. dziewczyny ide wymyc naczynia bo mi sie wysypuje ze zlewu!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry