• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

dziewczyny ja ogladam eurowizje na Poloni wiec watpie czy podadza nr do glosowania jakoby ze z Norwegi
jesli ogladacie na norweskim kanale to plisss podajcie nr tutaj by z komorki eske wyslac :-)
no chyba ze nie wytrwacie:-)

no mojemu mezowi podobala sie Szwecja i teraz Ukraina (jak ogladacie to wiecie dlaczego :-D:-D:-D:-D )

reklama
..fakt! podobny i do taty, no ale dziwne to nie jest bo przeciez jego syn!! ale z Ciebie Aniu tez czarek ma i widac to na fotkach - po takich momentach, i minkach.. :tak: naprawde ja to widze!!

tu masz racje KASIU, JA Czarka nauczyłam mówic '' TATUŚ" I jak maż wraca z pracy maly biegnie i krzyczy tatus tatus , jaki wtedy jest dumny:-D

quinny mi sie podobal na poczatku i juz prawie go kupilam, ale nie zmiescil mi sie do bagaznika wiec odpadl:-(

jesli chodzi o wozki 3 kolowe to trzeba osobiscie przetestowac, bo niektore raczej te lekkie potrafia sie przewrocic:szok: a ja np. mieszkam w miesjcu gdzie wieje duzo i slyszlam ze niektore wozki przy duzym wietrze laduja na boku:no:

zaleta jest lekki wozek, ale trzeba testowac. Moja znajoma mialam stare Brio i jak ogladalysmy ubrania to roczna mala przewrocila caly wozek na siebie:szok: poza strachem obeszlo sie bez szkod,,, ale bylo ryku co miara:zawstydzona/y:

..ale co jak co ja musze przyznac ze w tym roku te piosenki wydajå sie byc lepsze niz w zeszlym.. jakies takie bardziej do ucha.. i choc czasami banda pajacow wykonuje (tak jak teraz ten Azerbejdzan) to piosenka sama w sobie jest ok. takie sa moje odczucia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry