• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

u mnie Hania juz padla
o 18 ją wykapalam,troche pomeczylam i przy piciu mleczka juz oczka zmaknela :-)
Milenka konczy ogladac bajke i zaraz tez ja wkladam do wanny,bo dzis Eurowizja i mam zamiar glosowac na Polske :-Dpierwszy raz bede miala taka okazje hihiiii
jak juz dostalismy sie do czolowki,czyli do 10tki to glosuje :-p

Ana maz dzis z pracy przynosi pocieta kapuste to dzis bedzie akcja kiszenia u nas :tak: bo co tu kupuje kiszona kapuste to ona mi nie podchodzi :no:

reklama
moja moze i tez by juz padla, ale nie chce jej polozyc za wczesnie, bo ja tez jutro chce sie wyspac. Mi to pasuje ze klade ja o 21 i najwczesniej mnie budzi o 8, a czesto o 9;-) przetrzymam ja jeszcze troche, mycie, kaszka i spanie.
Po takim dniu bedzie spala jak zabita. Smarowalam ja kremem przeciwslonecznym, ale widac ze byla caly dzien na sloneczku bo ma ladne brzoskwiniowe policzki:tak:

no to Sandra w lozeczku, wykapana i pachnaca. Zapewne za pare minut usnie po takim dniu pelnym atrakcji.

Tez pewnie bede zerkac na eurowizje, ale widzialam w programie ze to tak dlugo trwa ze nie wiem czy wytrwam:-)

No to macie z głowy dzieciaczki:tak:, niema jak je umęczyc a potem śpia jak anoiłki. mój raczej do aniołków nie należy, zaraz napuszczam wode , robie pianke i szaleństwo w łazience .....
dopiero wróciliśmy ze spaceru:-).......

Ana to dlugi mieliscie spacer :-)

a mi Milena powiedziala dobranoc pol godziny temu a teraz slysze jak sie w najlepsze bawi w pokoju :-p sciemniara :-D

ok ja na Eurowizje sie szykuje,wytrwam mimmo bolu glowy bo mam ogromna nadzieje ze wreszcie wygramy
ale czytalam ze Norwegia tez ma fajna piosenke :-)

eurowizja na nrk1

Nawet fajna ma Norwegia piosenke. Polka to moj maz powiedzial ze ma fajne wlosy i ze piosenka jest ladna ale taka zwyczjna wiec nie daje wiele nadzieji. Ale mowi ze on to ma dobrze bo stoi za dwoma krajami to ma wieksze szanse na wygrana:-)

no to sie zaczelo...

ale prowadzacy ma beznadzieny garnitur, mi sie ogolnie nie podobaja bardzo jego spodnie, ale to moze kwestia gustu,,,, za to prowadzaca ma fajny makijaz:-)

eurowizja na nrk1

Nawet fajna ma Norwegia piosenke. Polka to moj maz powiedzial ze ma fajne wlosy i ze piosenka jest ladna ale taka zwyczjna wiec nie daje wiele nadzieji. Ale mowi ze on to ma dobrze bo stoi za dwoma krajami to ma wieksze szanse na wygrana:-)

:-D:-D:-D

ja nie mam norweskiej telewizji , a ta cała Isis to ledwo po polsku mówi:-D

reklama
ja nie jestem na bierzaco ostatnio, nawet nie wiedzialam ze to nie Polka:-) no to fajnie ona reprezentuje Polske, skoro po polsku nie mowi:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry