reklama

mamy z norwegii

a pewnie!! a Dzidzia jesli juz bedzie chodzic bedzie Mamie welon niesc!! a ksiådz za glowe sie zlapie i Nas przechrzci!! :-D dobrze ze za plany i marzenia nie idzie sie do wiezienia bo ja dostalabym chyba dozywocie!!
..ale tak na powaznie.. trudny to bedzie orzech do zgryzienia bo i duzo przy tym organizacji - transport dla gosci ze strony J., spanie.. jakås kapele co to møwi i spiewa po angielsku i wogole moze jakiego wodzireja bo z racji tego ze zwiåzek mieszany o kontakt miedzy goscmi moze byc trudniej.. chyba ze wiecej wødki sie kupi i wtedy to juz niewiele bedzie mialo znaczenia!!:rolleyes2::-D

no wlasnie! agata! jesli moge Cie zapytac, i jesli mieliscie slub i jakås zabawe - jak to u Was wyglådalo? :-)
nie taki diabeł straszny ja go malują:laugh2:

reklama
:-D:-D:-D
..jeszcze tylko znajdz cos w drugå strone bo i my mamy przesrane po slubie!!!! :-D:-D:-D
2luau4i.jpg

a jak Ty Aniu wspominasz swoj slub? :-)
i reszta Mamus..? :-)
duzo mialyscie gosci? dobre jedzenie? muzyka? jakies szczegolne miejsce? zabawne sytuacje... tak tylko pytam. z czysto sympatycznej a nie wscibskiej ciekawosci.. :-)

toczywiscie wielki stres, zeby wszystko sie udało....
_teście sie spóźnili , to świadek poszedł ich szukac , w końcu on sie zgubił i było lekkie opóźnienie:-D:-D:-D
bardzo miło wspominam, łezki mi poleciały , chociaż pare rzeczy mnie ominęło bo nie kroiłam toru , nóż wyrwała mi szwagierka , uwierzycie?:-Dśmiechu warte....
a co do gości zaprośliśy dużo młodych , naszych znajomych i naprawdę tylko najblizsza rodzina , żadnych piątych wód po kisielu , czy jak to sie mówi:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry