Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. A to samochodem 7 godz. i to przez góry. Zostaje samolot,ale wtedy wszyscy musimy leciec wiec opłacałoby się samochodem.
) koło Naszego Koścoła w Bergen odbędzie dyżur konsularny z naszej ambasady w Oslo od godz 18. Wiec się tam przejdę i sie spytam :-). jedno wiem że Maya dostanie na 5 lat ale przed skończeniem musi byc w Polsce żeby przyznac jej polski pesel i paszport na 10 lat. Hmmmm
. Ale poczekam do tego czerwca;-).

Agnieszka troche jestem zdziwiona , bo Cezary ma 18 miesięcy i mial robione testy (na pyłki , mleko , soje ryby i....), i to tutaj w Bergen,powiem ci , że mnie też dziasiaj oczy łzawiły i dostałam katarku , ale tylko jak wyszłam na dwór, współczuje malutkiej , bo wiem co przeżywa.:-(Marta gatuluje coreczki
Kasia fajnie, ze zakupy sie udaly
My dzis zaliczylismy grupe spiewania a pozniej poszlismy na zakupy, chcialam kupic wozek parasolke i porazka, wszystkie byly do 15kg. Moj dziad juz wazy 13, wiec nie bede kasy wydawac na 3-4 miesiace, jeszcze pani w sklepie stwierdzila ze 15 kg to tak do 4 lat
Poza tym mala ma chyba na cos alergie z nosa jej strasznie leci i jak tylko wychodzimy to lzawia oczy i sa czerwone jak u krolika. Niestety na testy za wczesnie, powiedzieli, ze dopiero jak skonczy 2 lata
Ja juz mam dosc tych upalow, w sypialni pomimo otwartego okna caly dzien i zaslonietych zaslon 27st, w ogole nie da sie spac![]()
.
, wykombinowac cos na obiadek i pójśc potem po Czarka do przedszkola. dzisiaj w jakis szał wpadl jak zobaczył , że go zostawiam ,aż mnie :-(serducho zabolało.....
, no ale przedszkole ma same zalety, potem pewnie nie byłoby miejsca, więc nie ma co narzekac.
. Idę wziąć szybki prysznic i robić obiadek
. Natalkę uśpiłam w samochodzie i załapała drzemkę. Bo nie chciała jechać jeszcze do domu wiec zrobiłam rundkę po Tertnes no i padła. A nie lubię jak robi drzemki bo będzie spała do 6 wieczora. Ale dzisiaj rano wstała i ta duchota, a ja mam spokój do robienia obiadku ;-).
.