Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, myślałam , że wyjdę z siebie
w koncu nprzyjął nas lekarz, pediatra z prawdziwego zdarzenia , cudowne miał podejście do dzieci , Czarek byl zauroczony , przestał płakac, dał sie zbadac beż problemu
, zrobili bu badania krwi , bo ie wiedział , czy mu dac antybiotyk i wyszło wszystko dobrze , byłam usatysfakcjonowana , tylko martwi mnie , ze w nocy też miał gorączkę, na razie daje mu paracetamol , zobaczymy jutro. a wysypka to podobno normalne , po jakiejs infekcji, która była tydzien temu.juz nie wiem co o tym myslec....chyba dzisiaj dam spokoj ze szkołą.:-(
, bardzo ładnie wygladasz w nowym kolorku
.
, słyszałam też o lisciach kapusty, ale to jak juz grube akcje masz z karmieniem , są też takie nakładki( chyba AVENTU) na sutki przez , które możesz karmic dzidzie, jeśli masz mocno poranione piersi:-(.Najważniejsze , żeby się nie stresowac przy karmieniu , bo dziecko to wyczuwa i dobrze przystawiac, napewno bedzie oki.
. Wczoraj zadzwoniła do mnie babka z polskiej grupy z pytaniem w sumie pózniej o pomoc przy robieniu kawy po polskiej mszy. Sprawa zamotana trochę, bo fakt zgłosiłam sie do pomocy ale w styczniu i do wczoraj nikt do mnie nie zadzwonił. A babka do mnie zadzwoniła bo myślała że jestem inną osobą. Osobą która pomaga przy kawie bo moje nazwisko widnieje na liście
, a ja o niczym nie wiem !!! A do tej osoby nie miała nr tel. i mnie poprosiła czy bym nie pomogła bo tylko będzie jedna babka i w dodatku podstarzała. No to po rozmowie z Mężem stwierdziliśmy że pojedziemy na 15 do kościoła i pomogę:-(.
!!!
do tego to powietrze nad woda mnie tak zmullio ze najchetniej poszlabym spac, ale mala jeszcze troche bryka,,,,, ale nic przezyje to jakos
moze tej nocy sie wyspie..
, fajnie , ze wasze dzieciaki sa prawie w tym samym wieku , mała będzie miała towarzystwo.ja tez sie cieszę , że przyjeżdżaja następne żony , jedna nawet jest z mojej dzielnicy i ma córcie starszą o tydzień od Czarka.

, na szczęście tylko ja byłam mokra
, a Cezary sie przestraszył i z tego wszystkiego zasnął mi w minutke na rękach , jak dopłyneliśmy do brzegu i sie obudził to tylko wołał ała ała
.
, no zobaczymy co przyniesie dzisiajsza noc.