Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czekajcie z tym !!!
login i hasło przsla Ci poczta normalna , nie mailem.!!!
ja mialam tak samo
a na pieniązki powinny dojsc na konto od 1 tyg do 10 dni
bo tutaj tak jest ze jak dasz im personnumer to wiezda o Tobie wszystko!!
jedyna dobra rzecz
ja czekalam okolo tygodnia na login i haslo
dlatego nie ma tutaj zbednych papierow i numerow, jak policja Ciebie zatrzyma to identycznie sprawdzają przez person numer i wsio wiedza, nawet czy podatki placisz i jakie...
a tak wogole to ta strona ktora mi przyslalas Lilka to otwiera sie juz z wyborem tylko mojego rejonu, wiec sa tylko komunne w mojej okolicy,, chyba jest przyporzadkowane ze od razu sie tak wlacza poprzez ip adres,,,
nawet nie mam jak sprobowac, ale rzeczywiscie w ostatniej informacji po norwesku ktora przeslalas to bylo napisane ze musisz sie normalnie zalogowac, wiec potrzeba ci login i haslo
Agata probowalam sie zarejestrowac wczoraj pierwszy raz
wymyslilam swoj login,haslo...
potem na maila przyslali mi ten jednorazowy kod,ktory jest potrzebny do wypelnienia/wyslania tego formularza
ale mi ani razu nie przyjeli tego wniosku bo ciagle cos tam...to myslicie ze mimo to zarejestrowali nasz nr personalny i przysla login i haslo??