Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo to duzo czasu bedzie i szkoda by bylo.. i napewno latwiej. pozatym jest przeciez jeszcze okres karmienia piersiå!! to jest to samo.. nawet jesli lekarze polecajå dla palaczek zeby miedzy przerwa miedzy karmieniem a paleniem ma wynosic conajmniej 45min. to i tak poziom nikotyny nie redukuje sie do zera!! pozatym nie oszukujmy sie - taka palåca mama nie pachnie zbyt przyjemnie dla malej dzidzi.. zresztå jak kto co lubi - kwestia wlasnego wyboru..

Tomek pali i jak przychodzi z fajki to normalnie cuchnie...a jak sobie pomyślę że ja tak śmierdziałam....fuuu
to chyba nie ze zmęczenia tylko kości mi się rozpulchniają
A ja leżałam na kanapie w salonie.

,
tylko okłady z lodu pomagały...a to dlatego bo dzidzia się tak ułożyła i uciskała nerwy i zamiast na dole bolało u góry
.
ja tez chcę takie i to blisko mnie
. Ile kaski
, a co do bluzek to racja, można kupowac normalne, i tak rozmiar musi byc większy ze wzgledu chociażby na nasze cudnie pełne piersi, hi hi...
. Dobrze że w H&M są promocje czasem, i już kupuję te bez gąbęk "podoszących" bo mi się wtedy wylewają i uciekają z miseczek co jest wkurzające 

a tak chcialam miec C znowu
a te biustonosze bez usztywnienia pod spodem, to po praniach sie rozciagaja i potem kiepsko trzymaja
nie mowiac o tym ze sa tzw. naplywy pokarmu gdzie biust jest wiekszy i tzw. chudsze dni, co potrafi rozciagnac taki staniczek co powoduje jakbyscie prawie bez biustonosza byly.

, a to trochę nieładnie wygląda ....
...??
spokojnie moglabym wykarmic dwojke
dlatego bez stanika i wkladek laktacyjnych sie nie rozstawalam