Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale to normalne w koncu ma 1,5 roku.
no nic trzeba bedzie przezyc....
;-) Aniu - piszesz o ewentualnej operacji Czarka z powodu tego reflusu..a na czym ona polega? a wogole to jak sie tutaj przeprowadze (a plan jest i to juz prawdopodobnie od pazdziernika a wciågu pøl roku) to ja Was tutaj rzeczywiscie sciågne Dziewczyny! ;-):-) wy wszystkie tak podekscytowane co to ja tez mam Wam do napisania
to nic wielkiego - taka ciekawostka.. pod wieczor wracam do domu, sprøbuje zasiåsc do komputera..
, jak dobrze pojdzie. Dzisiaj bylam u poloznej. Fajna babka i dobrze gada po angielsku wiec wszystko zrozumialam. W moczu ok, cisnienie i "dlugosc" burzucha to normalnie zachwycowna bo mam ksiazkowo, no i juz mam +17kg czyli robie sie ciezsza a grubsza to nie bardzo oprocz brzuszka. Dzidzia ulozona prawidlowo, czyli glowka w dol, no i wiem dlaczego mnie boli brzuch na dole z lewej strony, Dzidzia mi nadwyrezyla kilka miesni bo bardzo lubie tam lezec wiec luzik, nic strasznego.
. Ile lezy od Voss-u, bo do Voss mam rowne 100km.
.
. I Ty sie fanie wymoczysz
.
.

800kr....no chyba tanszych nei ma co?? nie kupilismy go bo K. chce poszukac taniej,ale ja chce dobry,a nie jakis miekki to chyba nic taniej sie nie znajdie??