reklama

mamy z norwegii

wlasnie dogadalam sie z tesciowa ze chce zeby jej przywiesc Sandre:-D jupi mam dzien wolny dla siebie:-):-):-):-)

pojade sobie na spokojnie do Ikei i pozalatwiam co trzeba bez mama, mama, mama wiecznego:crazy:

lubie jak wola mama, ale ostatnio wpadla w taka faze ze wola caly dzien, max co 30 sekund..

reklama
wlasnie dogadalam sie z tesciowa ze chce zeby jej przywiesc Sandre:-D jupi mam dzien wolny dla siebie:-):-):-):-)

pojade sobie na spokojnie do Ikei i pozalatwiam co trzeba bez mama, mama, mama wiecznego:crazy:

lubie jak wola mama, ale ostatnio wpadla w taka faze ze wola caly dzien, max co 30 sekund..
:-D:-D:-D u mnie to samo , ale jeszcze tak fajnie: mamusia:tak:
Lilka bede bardzo wdzięczna,
kobito nie stresuj sie tyle, bo bedziesz miała malego GABIERLKA NERWUSKA:rofl2:.
Wiem , ze troche trudno powiedziec w twarz , ze cie ta osoba wkurza i doprowadza do płaczu, a spróbuj tak delikatnie jej wytłumaczyc , że twoje oczekiwania byly inne, da rade:confused:
ciężko pewnie:-(, wiem wiem

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry na deszczowo:-D,
Je sie obudzic nie moge jeszcze:no:...zaraz sobie rozpuszczalke strzele chyba:tak:.
Ana dzisiaj nigdzie sie nie wybieram bo Natalka cosik zapowiada sie na chorobe. Trzymam ja pod koldra, niech sie wygrzewa zeby jeszcze tylko jutro mogla isc do przedszkola.
Wiecie moze czy tutaj w norge mozna wypozyczyc inhalatory, np w helsestation ??? Czy bede musiala sobie kupic? Bo Natatlka ma cosik z kratania, taki brzydki kaszelek dudniacy,a inhaleacje by jej pomogly, bo tylko tak jej krtan wylecze bo antyboitykiemw zyciu bo mi nie przelknie nawet kropelki:no:.
A moj doc jest na urlopie to tylko zostaje mi pogotowie jakby co. Ah, zawsze cos!
Lilka spakuj jej rzeczy i na lotnisko:tak:. Szkoda Twoich nerwow!
Agata ale ty jestes "malutka", nie? To dzieci nie maja po kim byc "wielkie":tak:.
Ja 172cm, Tomek kolo180cm wiec same wielkoludy beda sie rodzic:szok::-D, Natalka 3900g i 58 cm:tak:, obwod glowki 36 cm, Maya gdzies kolo tego na 100% wiec nie bedzie latwo:tak:.
Anka powodzenia w szukaniu pracy:tak:. Ofert znajdziesz na FINN.no - Mulighetenes marked. Annonser for kjøp og salg av nytt og brukt, eller ledige stillinger. lub na www.zett.no;-). No i cudne adecco www.adecco.no

u mnie dalej pochmurno i dzeszczowo, wiec co tu innego robic jak nie sprzątac....chociaz nie umiem i nie lubie:baffled:
ale jak juz siedze sobie w domku , czarka nie ma to chyba to bylby szczyt lenistwa siedziec caly dzien na forum albo wisiec na jakieś wenezueli:-D
posprzatałam , poprałam , odkurzyłam , pojeździłam na mopie ,ale jakoś nie wyglada lepiej....boze jak ja bym chciała zmienic to mieszkanie:angry:, nie moge na nie patrzec:crazy:, zastanawiam sie dlaczego tak trudno cos tu wynajac:confused:, kupic dom tez nie tak łatwo bo malo ofert:szok:, nasi pol.znajomi wzieli kredy i kupili dom czy tez mieszkanie i obnizyli im podatek ,jak to wygląda w pgole jak chcesz kupic jakąs nieruchomośc:confused:????

a to dla znudzonych patrzeniem na pochmurne niebo i okropna pogodę:
4539335.jpg

Aniu mail poszedl
wybacz,ze tak pozno ale po sniadaniu poszlam na drzemke i dopiero wstalam :happy:

no a co do kolezanki to nie powiem jej ze ma cos robic:dry: moze to glupie,ale glupio mi:dry:
drazni mnie jak wszystkim [przez telefon mowi jak tu ''cholernie zimno''
przeeciez to nie Syberia,a 17 stopni w dzien to cholernie zimno:confused: hmm

ok ide placek piec
do pozniej:happy:

Kurde ale malpa z niej:wściekła/y:...jest cieplej niz w Pl. Jak tesciu przyjechal toprawie szoku dostal ze wieczory takie fajne i wogole, bo w PL juz ranki i wieczory to w kurtkach. Nie ma na co narzekac. Powiedz jej Lilka ze w Bergen potrafi padac przez 200 dni dzien w dzien:-D, bo tak jest jak przyjdzie "pora deszczowa".
U Was na dole jest inaczej wiec powiedz jej zeby sie odchrzanila:angry:!!!!
A jakie placel pieczesz ;-)???
Dawaj przepisa :-D
Aniu nie wiem jak to wyglada z kupnem domku czy mieszkania. Nam co tydzien wrzucaja gazetke "Notar Avisen " czy cos tam i powiem ze zawsze cosik bym wybrala:tak:. Ale na azie pomarzyc poki nie pracujemy oboje, bo my chcemy domek :-D.
Kasiu gratulacje, kolejne kilogramy uciekaja:-).. No i super ze chrzciny sie udaly i ze w dobrych humorach wszyscy:tak:. A jak Mala Emma przezyla to "zamieszanie" wokol jej osoby???
Izka wpadaj czesciej i pisz co tam u Was kochane:tak:.
A wiecie co sie z Ryba dzieje???

Aniu mail poszedl
wybacz,ze tak pozno ale po sniadaniu poszlam na drzemke i dopiero wstalam :happy:

no a co do kolezanki to nie powiem jej ze ma cos robic:dry: moze to glupie,ale glupio mi:dry:
drazni mnie jak wszystkim [przez telefon mowi jak tu ''cholernie zimno''
przeeciez to nie Syberia,a 17 stopni w dzien to cholernie zimno:confused: hmm

ok ide placek piec
do pozniej:happy:
tez mi było glupi powiedziec koleżance co ma robic:baffled: to fakt:-(

mniam mniam , a jakiś specjalny ten placek , to wrzuc przepis na nasz watek , ktory juz umiera śmiercia naturalną
Marta z ta pogoda w Bergen to racja:)
a co do Ryba tatalnie nam przepadła , ostatni raz byla w czerwcu, no i Bozenka , ale on to juz chyba na ostatnich nogach.
a jak twoje załawianie o dofinasowanie ?

Ostatnia edycja:
reklama
kochane upieklam murzynka :-)
zachciewajki na koncowke ciazy bo potem od kakao z dala sie musze trzymac karmiac piersia wiec wiecie...:-p

jesli chcecie przepis to napisze:tak:

jeszcze obiad musze wykolowac:rofl2: wiec lece,bo o 18 jade na poprawke paznokci:nerd:napisalam na gg lasce ze nie wyszly i kazala przyjechac i za friko poprawi:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry