reklama

mamy z norwegii

reklama
dzięki , dzisiaj panie nie mogły sie dogadac z Czarkeim , on juz coś do nich mowił a one nic nie kumały ,więc mały od razu sie frustrował . muszę kilka wypisac po polsku , żeby co on mówi , żebu wiedziały co rojberek od nich chce, gorzej jak powie do nich , że chce kluczyki do brum brum , no to na pewno jemu nie pomoga:-D:-D:-D.
DOBRANOC
powiem , że dzień był pełen wrażeń:szok: po przeczytaniu postu Agnieszki:-), no i dzieki Marta za pogaduchy:laugh2:.

Ostatnia edycja:
oj bylo wrazen duzo;-) najwazniejsze ze wszystko w porzadku.

mam nadzieje ze niedlugo Czarek bedzie mial lzej w przeszkolu bo ja widze nawet po Sandrze jak sie frustruje bo gada do mnie z takim przekonaniem, a ja nie rozumiem:no: pojedyncze slowa to tak, ale ona czasem przychodzi i nawija po swojemu az sie zadyszy:-D

dobrej nocki, ja tez uciekam

Byle czesciej Aniu:-D...poki mam samochod...hihi
Tomek spi w salonie:-( bo ja jak wstaje w nocy do lazienki pozniej nie moge zasnac bo Tomek chrapie, budze go co 5 min zeby przestal i zmienial pozycje,ale to i tak nic nie daje:no:...jak ja nie lubie spac osobno...smutno mi bedzie teraz bo nie bede maila sie do kogo przytulicje:-(..nic musze to przezyc:tak:...jakos
Aga to masz dwie Babeczki:-D. I fajna duza sie urodzila...takiemu Norwegowi z pracy u Tomka urodzilao sie niecale 3kg i strasznie male ze az sie zdziwilam, a ciaza normalnie donoszona, ale dzidzia zdrowa wiec wsio ok:tak:

Ja tez zmykam w samotna toń lozka ;-)....
Dobranoc:-D

moj tez chrapie i nareszcie wyslalam go do laryngologa bo nie wiem po co mamy ogromne lozko w sypialni skoro tylko ja w nim spie:baffled:

moja Sandra urodzila sie w 42 tygodniu i miala tylko 47 cm i 3028 wiec tez malutka, ale z 10 punktami wiec zdrowiutka. Praktczynie nigdy mi nie choruje, wiec jest spoko

hej dziewczyny

u nas dzisiaj szaro i deszczowo za oknem wiec ciezko sie obudzic. Maz robi cieple buleczki na sniadanko wiec jakas kawka do tego i sie czlowiek obudzi.

Musze zawiesc mocz do posiewu a tak wogole to nie mam okreslonych planow na dzisiaj. Bede musiala cos wymyslec zeby mala sie wyszlala.....hmmmm moze skocze do ikei po komode dla dzieciaka;-)

Lilka - wspolczuje tej kolezanki. Tak sobie mysle ze jak pojedzie to odetchniecie od tej pomocy:-p ale dasz rade. Przynajmniej jak bedziesz rodzic to nie bedziesz musiala myslec co sie z dziecmi dzieje;-)

reklama
helo :-)

Agata wiesz co ,mam taki wlasnie plan
w dniu w ktorym urodze,najpozniej nastepnego dnia K. kupuje jej bilet :-D
ja wole z tym sajgonem zostac sama anizeli meic tak marnej jakosci pomoc....

Ana ja mam wzor cv po angielsku na bank-tzn.K ma
jesli bedziesz chciala to po sniadaniu ci przesle na maila
tylko daj adres ;-)

ok lece na snaidanko

Tampeza napisz jak malutka? jakie imie? czy jest spokojna czy bardziej narwana:-D
jejku moja Hania jak na porodowce sie wydarła tak jej zostalo :rofl2:
mam nadzieje ze Gabriel bedzie spokojniejszy :sorry2:

ok lece na sniadanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry