Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w hotelu mamy basen - podobno swietne dla ciezarnych, ja plywac tez lubie, szkoda tylko ze sie jakos po pracy wybrac nie moge, a wystarczy tylko zejsc po schodach.. tlumacze to sobie tez tym ze ten chlor no i o infekcje tez latwiej!!! wiesz - zlej tanecznicy i råbek u spodnicy... ALE PLANY TO JA MAM!!! 
LILA! JA NA TWOIM MIEJSCU TO BYM NIE PRZECIÅGALA...
A PO TWOJEJ
NADZIEJI TO JAKOS NIE WIDZE ZEBYS PISALA ZE CI LEPIEJ.. WIDOCZNIE ZA MALO CIE JESZCZE ROZLOZYLO..
JA BYM NA NIC (!) NIE PATRZYLA I POSZLA DO LEKARZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
potwierdzam basen jest swietny, ja chodzilam raz w tygodniu i trzaskalam 2 km. ostatni raz bylam w poniedzialek a mala urodzila sie we wtorek raniutko. chyba przyspieszylo mi akcje:-)eeeeee ana! no to swietnie? a måz wie?
a propos moich cwiczen - Kochana! plany to ja mam wielkie, zobaczymy jak bedzie!!w hotelu mamy basen - podobno swietne dla ciezarnych, ja plywac tez lubie, szkoda tylko ze sie jakos po pracy wybrac nie moge, a wystarczy tylko zejsc po schodach.. tlumacze to sobie tez tym ze ten chlor no i o infekcje tez latwiej!!! wiesz - zlej tanecznicy i råbek u spodnicy... ALE PLANY TO JA MAM!!!
![]()
dziewczyny a jakie Wy jastescie znaki zodiaku? :-)
tampeza i Norge Was tez pytam....