reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

teraz to przez jakis czas sobie nie odpoczniesz;-) ale pociesze sie ze przynajmniej z Sandra bylo tak ze po 3 miesiacu zycia na dluzej jej jedzonko wystarczalo i nie bylo tego wiecznego karmienia. Zycze ci tez tego.

A ja naprawde zaczynam sie powaznie obawiac jak to bedzie z dwojka. Sandra siedzi mi caly czas na kolanach albo chce zebym z nia grala w pilke na podlodze i to nie z tata tylko z mama ciagle:szok:

a dzisiaj gadalam ze znajoma ktora pracuje na porodowce, zajmuje sie noworodkami zaraz po i zapytala mnie czy moze byc przy porodzie jesli akurat bedzie w pracy. Czemu nie.... i dopytalam sie tez jak to jest z tymi miejscami hotelowymi bo ja chce wypoczac jesli porod bedzie bez komplikacji. W koncu wroce do dwojki do domu i musze odespac troche. Powiedziala ze to ona zrobi wywiad co jest wolne i postara sie ze jesli tylko bedzie jeden pokoj wolny to mnie na polozniczy nie wysla. Poza tym przysle do mnie ta sama polozna co mialam ostatnio - super babka, a jesli nie bedzie jej w pracy lub bedzie zajeta to sama wybierze kogos z wolnych. Jak dla mnie to super, bo ona zna wszystkie te babki i mowi ze niektore to naprawde sa beznadziejne. Nie uzyla slowa sukowate, ale to moje okreslenie na polozne ktore nie maja wogole powolania do tego, bo do tego to trzeba miec:crazy:

reklama
sorry Kasia to tak troche po niku, bo pojawila sie nowa Kasia i nie chcialam namieszac. Jak sie nam nowa Kasia pojawi to musze jej zapytac jak na nia bedziemy wolac zeby nie mieszac;-)

spoko Agata! mi nie przeszkadza! tylko ze møj nick to PLONSKASIA! :-D
Lili nie ma..moze rodzi. pisalycie o czopach.. mi odszedl taki rozowawy i galaretowaty na 15min przed pierwszymi skurczami..

ja w czwartek mialam akupunkture i masaz szyjki (bylam juz duzo po terminie) w piatek odszedl czop a w srode urodzilam

sorry Kasia - mi to juz w oczach sie nawet mieni, ta ciaza nie wplywa dobrze na mnie:-D

u mnie jazda sie zaczyna bo mala ryczy w lozku ze spac nie chce, a przeciez malo spala w dzien i co to znaczy zeby dziecko nie chcialo spac o 21:crazy: wczoraj poszla spac po 22, kurcze do czego to podobne:angry:

teraz nie wiem co mam robic czy dac jej ryczec, czy ja wyciagnac, ale jak ja wyciagne to jak ja ja naucze wczesniej chodzic spac i do tego jeszcze placzem wymusza wyjecie z lozeczka:wściekła/y: jestem w kropce:baffled:

wiesz co ja mam to samo co wieczór , a teraz jak tak długo spalism mogę zapomiec o wczenym położeniu go do łóżeczka , wiesz , ze to wyłącznie nasza wina i brak konsekwencji, ja sie tak zawsze rozpuszczam jak jest mąż:angry::rofl2:.

Lilka jeszcze w szpitalu na ktg, potem jeszcze bedą jej robic usg:-(, więc będzie późno w domku

na ostatnim zebraniu dla swiezych Mam ktore jest organizowane przez tutejszå komune omawiali masaz (chyba wlasnie Shantala) no ale ja bylam w Ulvik i nie widzialam.. i na tej stronie tez niewiele info jak to sie robi.. a Ty wiesz Aniu? masuje sie plecki? cale cialo? ruchami okreznymi czy jakos inaczej?

a tak pozatym jak Twoje samopoczucie? polepszylo sie? :) mam nadzieje..;-)

a widzisz juz myslalam ze jej nie wypuszcza z tego szpitala:baffled:

a u mnie cos sie uciszylo, moze zrozumie....

moja wina tez w tym jest ze powinnam ja wczesniej budzic:zawstydzona/y: no i dac jej sie porzadnie wychasac w dzien, ale kurcze mi juz naprawde niewygodnie tak sie stoji i chodzi za nia tak krok w krok:baffled: zaczyna mi juz brzuch ciazyc:sorry2:

reklama
Do góry