Kaska to super ze bedziesz sobie na kurs chodzila, odchamisz sie troszku 
 .
.
Anka nie bedzie swietowania tylko wielka przeprowadzka z pokoju do pokoju . sprzatanie , ukladanie rzeczy , etc...zywiolik maly...a ja nie umiem niic nie robic
. sprzatanie , ukladanie rzeczy , etc...zywiolik maly...a ja nie umiem niic nie robic  .
.
A mam juz na + 20,5 kg a brzucho ponad skale normalnie
a brzucho ponad skale normalnie . srednio 1,2kg na tydzien tyje..no no czyli do 25 powinnam dociagnac...Anka dalej nic nie widac to jest najlepsze:-);-)
. srednio 1,2kg na tydzien tyje..no no czyli do 25 powinnam dociagnac...Anka dalej nic nie widac to jest najlepsze:-);-)
Ja mysle ze Lilke zatrzymaja, mowie Wam ...
...
A ja slyszalam jedna rzecz, ze po poronienieach najlepiej starac sie o drugie dziecko, podobno bardzo latwo sie zachodzi, oczywiscie jak nie bylo zadnych komplikacji.
Tak pozno bo mezus pozno z pracy przyjechal...cos tam pisala wczesniej dzisiaj

.
.Anka nie bedzie swietowania tylko wielka przeprowadzka z pokoju do pokoju
 . sprzatanie , ukladanie rzeczy , etc...zywiolik maly...a ja nie umiem niic nie robic
. sprzatanie , ukladanie rzeczy , etc...zywiolik maly...a ja nie umiem niic nie robic  .
.A mam juz na + 20,5 kg
 a brzucho ponad skale normalnie
a brzucho ponad skale normalnie . srednio 1,2kg na tydzien tyje..no no czyli do 25 powinnam dociagnac...Anka dalej nic nie widac to jest najlepsze:-);-)
. srednio 1,2kg na tydzien tyje..no no czyli do 25 powinnam dociagnac...Anka dalej nic nie widac to jest najlepsze:-);-)Ja mysle ze Lilke zatrzymaja, mowie Wam
 ...
...A ja slyszalam jedna rzecz, ze po poronienieach najlepiej starac sie o drugie dziecko, podobno bardzo latwo sie zachodzi, oczywiscie jak nie bylo zadnych komplikacji.
Tak pozno bo mezus pozno z pracy przyjechal...cos tam pisala wczesniej dzisiaj

, szkoda , że nie byłaś na tych zajęciach bo masaż SHANTALA jest rzeczywiście nieskomplikowany, ale nie można nauczyć się masowania na podstawie książki, niezbędna jest tu pomoc fachowo przygotowanego trenera. z tego co rozumiem masując „leniwe” dzieci możemy pobudzić je do działania, a nadpobudliwe wyciszyći od razu dziecku możemy przekazać swoje uczucia
, szkoda , że nie byłaś na tych zajęciach bo masaż SHANTALA jest rzeczywiście nieskomplikowany, ale nie można nauczyć się masowania na podstawie książki, niezbędna jest tu pomoc fachowo przygotowanego trenera. z tego co rozumiem masując „leniwe” dzieci możemy pobudzić je do działania, a nadpobudliwe wyciszyći od razu dziecku możemy przekazać swoje uczucia  , przecież po wyłyżeczkowaniu wszystko musi się zagoic, to normalna operacja
, przecież po wyłyżeczkowaniu wszystko musi się zagoic, to normalna operacja 

, jakos mnie zintrygowało
, jakos mnie zintrygowało , norweskie?fajne
 , norweskie?fajne