Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ja mialam ochote jeszcze poleciuchowac w łóżeczku , no ale Cezary jest dobry w pobudkach
, zdjelismy sniadanko i pierwsz co zrobiłam odpaliłam kompa, chciałam się pprzywitac i ostro biorę sie do nauki , musze jeszcze przetłumaczyc dwa teksty , bo dzisiaj zapowiada sie pracowity dzień w szkole
.szkoda tylko , ze Czaruchna taka chora , nie lubie go zostawiac jak jest taki biedulek :-(, dzisiaj w nocy znowu gorączkował i obudzil sie dodatkowo z kaszelkiem , ale juz nie takim lajtowym jak dwa tygodnie temu
, jutro koniecznie pomykam do lekarza, niestety sama, bo meżus wyjeżdża do PL
,pierwszyraz sama, mam nadzieję , że sie dogadam.....
, przychodzą takie przypały , żeby tylko sie pokazac, jeden wczraj sobie przebijał nos gwoździem tylko po to przyszedł , żeby go później pokazali na you tube
jakis chory typ
.zobaczcie same:
...ale pisanego mialyscie....matko

niezla jazda misi byc przy zabawie
...
no i tak do 1:30 siedzielismy
no i spac...z tym to gorzej bo Natalka co godzine robila pielgrzymki do naszego pokoju i oczywiscie tylko ja sie "budzilam"...zaczelam liczyc i siedem razy wsatwalamm do Niej albo za moja potrzeba do lazienki wiec nocka do bani...a obudzilam sie o 5:30 i powiedziaa ze sie wyspala
noto ja juz wymieklam normalnie
ale nie dala sie powiesdzialam ze ma sbiepolezecm poki tata nie wstanie...pozatym dretwieja mi konczyny i niemam sposobu na to, normalnie koszmarna noc, teraz tez mi dretwieja jak pisze i to jest wkurzajace...mam problem z zalozeniem adidasow bo mi stopy tak spuchly...ja chce juz urodzic zeby to cisnienie ze mnie zeszlo!!!
, masakra nie wiem co jest grane z nimi
. Niby spokuj jak na razie ale rozkop ogromniasty przed domem, Jutro beda zasypywac.
...!!!!
juz prawie zapomnialam jak to jest po tych ciaglych pobudkach przez tydzien....

, ale fajnie , że incydent kibelkowy juz sie zakończył
, dzięki za stronki , ale powiem ci szczerze , że chciałabym szerszą instrukcje obsługi
....
, bo potrzebny jest antybiotyk, dziciaka boli gardło , nie chce jeśc:-(.
, w dużej mierze przydaje mi się gramatyka z angielskiego , bo jakoś anologicznie sobie porównuje i się zgadza.zadała mi mnóstwo wiczeń
, nie wiem jak to zrobie przy chorym dzieciaku
, będzie ciężko
.
, ale cholernie sie boję , bo pewnie zrobia mi badanie gaskostrop.
. dzisiaj mężus mnie zaskoczył , zrobil rybke w sosie szpinakowo-śmietankowym zjadłam troszke i dostałam ataku:-(, myślałam , że umrę z bólu , jeszcze Czaruś się wieszał na szyi, stęskniony a ja nie miałam juz siły na nic:-
. moze coś na rozweselenie poszukam:

co za dupek, bo powiedzialam mu nawet za zawolam firme na zawieszenie (a zazwyczaj to robi moj maz sam) zeby byla gwarancja jak cos zle zrobia, ale sie nie zgodzil
i telewizji nie mam