Dzien Doberek:-),
U mie normalnie czyli deszczowo

. Nocka koszmarna, Natalka na szczescie spala cala noc do 6 ale my z Tomkiem nie moglismy zasnac. Padnieci ze siedziec sie nie da ale zasnac tez nie, takze nie wiemy o ktorej nas zmulio i zasnelismy. A rano olow w dupie ze szook

, ale juz w miare ok.
Jestem ciekawa co Lilce powiedza na kontroli

, biednajuz tydzien biega...straszniejej wspolczuje. Ja sie psychicznie nastawiam na termin 20 tego tak jak mam, pozatym to sa Tomka urodzinki;-) takze fajny prezent by dostal

.
Anka powodzenia u lekarza

.
Agata to Ty masz nienormalnych tych wlascicieli. Moi tez sa spokojnie po 40tce bo najstarszy syn 18 lat ma, ale sa naprawde ok. Jak cos potrzebuje nie ma sprawy, z niczym ie robia problemu. Na wiosne bede sie zajmowala calym ogrodem. Oni mi zamowia ziemie a ja bede sobie trawke siac i kwiatki sadzic

raj dla mie, zyc nie umierac

. Moze zalapalabym pozniej jakas prace w zieleni miejskiej bo naprawde ladnie maja wszedzie a praca nie za ciezka i moze samochod dostane wlasny

..ojej al efajnieby bylo

.
Aniu przypomnialo mi sie, wczoraj jak wracalismy do somku to widzialam samochod z reklama :
Totale renholdsløsninger . Jest to duza firma sprzatajaca zarowno domki jak i budowy. WYslij im na miala swoje CV;-).