Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my mamy ogolnie 3 kosze (papier, organiczne i cala reszta) i ci z gory tez tak maja, ale stoja obok siebie wiec wychodzi na to ze sa wspolne. Oni nic nie segreguja i jakbysmy my tego nie robili to nie daloby rady..... ale coz maz biega do tych pojemnikow bo mowi ze przynajmniej robimy cos dobrego dla srodowiska. Jego sprawa, ja nie biegam, chyba ze ide po drodze do sklepu to biore
.
:-).
. Nocka koszmarna, Natalka na szczescie spala cala noc do 6 ale my z Tomkiem nie moglismy zasnac. Padnieci ze siedziec sie nie da ale zasnac tez nie, takze nie wiemy o ktorej nas zmulio i zasnelismy. A rano olow w dupie ze szook
, ale juz w miare ok.
, biednajuz tydzien biega...straszniejej wspolczuje. Ja sie psychicznie nastawiam na termin 20 tego tak jak mam, pozatym to sa Tomka urodzinki;-) takze fajny prezent by dostal
.
.
raj dla mie, zyc nie umierac
. Moze zalapalabym pozniej jakas prace w zieleni miejskiej bo naprawde ladnie maja wszedzie a praca nie za ciezka i moze samochod dostane wlasny
..ojej al efajnieby bylo
.
, ja niestety nie zaprowadze Czaruchne do przedszkola ,mały krztusi sie przez kaszel , masakra
, zaraz go zarejstruje
, biedulek mój kochany leży i nwet nie ma ochoty na bajeczkę
.
, innym spokoju ducha
ale o 6 padalo
.
, ale lepiej tak niz jakby mieli mnie olac
.
. A Tobie tez wspolczuje bo zostalas sama...Trzymajcie sie
. Buziaki
!!!!
. małego zarejstrowałam na 11.30, no ale jeśli przepisze jakies leki , to dostane dopiero po 15 , bo kolega pojedzie po pracy , najbliższa apteka w sąsiedniej wsi
.