Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez mam nadzieje ze cie juz nie wypuszcza, niech ci wody przebija, oksy podadza i do rodzenia juz
i to ma podobno dzialas na wszystko
Moja juz bardzo rzadko kaszle i wczoraj z nosa nawet nie lecialo za duzo wiec jej na noc kropli nie podawalam. Obudzila sie tylko raz o 4 w nocy, ale chyba cos jej sie snilo, bo ani wody nie chciala, ani smoczka, tylko przytulic sie i poszla dalej spac;-) Maz do niej wstal i podobno troche jej z nosa lecialo, ale juz tak nie narzeka, wiec jest na dobrej drodze

, czy w N tez to się stosuje czy mnie wyśmieją i powiedzą- kobieto wystarczy tran

.
jak się Karolinka rozdarła...Ale jej szybko przeszło. 
udalo sie to rozwiazac tym sposobem ze wynieslismy ja z sypialni zeby nie czula mleka mamy ciagle i okazalo sie ze od razu budzila sie mniej
a jak sie obudzila to pierwsze noce maz do niej chodzil, dostala smoczka i tak sie problem zakonczyl. Oczywiscie nie zakonczylam karmienia nocnego takiego maluszka, tylko nie dawalam jej tak jak chciala co godzine tylko co 3, a dzieki temu potem sama sie przestawila tylko na dwa karmienia w nocy bo tylko wtedy sie budzila. Na poczatku wydawalo mi sie to glupie ze bede biegac w nocy do innego pokoju zeby ja karmic, ale bylo to mniej meczace niz wstawanie co godzine czy poltorej
wyjdzie pewnie na to ze bedzie spal ze mna w pokoju, ale nie widzi mi sie to