reklama

mamy z norwegii

No to gratulacje Agata, moze sie uda odstawic:tak:.
Ja nie spalam cala noc:wściekła/y: wkurzyc sie mozna...juz myslalam ze si ecosik zacznie bo Maya jak szalona w brzuchu, niemoglam sie ulozyc z nia normalnie...zasnelam o 6:30jak tomek do pracy pojechal...padam na ryjek wiec ide sie polozyc...mam gdzies sprzatanko, jakwstane to moze mi sie zachce:baffled:...

wiec Dobranoc ;-)

reklama
ja zdolalam zdrzemnåc sie godzine ale chodze jak zakrecona..
Agata gratuluje! fajnie ze tak latwo Ci z tym poslo bo slyszalam ze jak odstawia sie od smoczka to wiekszosc dzieci daje popalic!!
odpoczywajcie dziewczyny ile sie da.. ja tez jeszcze poprøbuje ale bioråc pod uwage ostatnie tygodnie i aktywnosc Emmy to raczej marne szanse.
papa!

6ajwq5u.jpg

zaraz nadrobie co naskrobałyście:tak:

Agathe super z tym smoczkiem, wielkie gratulacje:tak:, moze przez te afty , smok ja drażnił i odstawiła. Mojemu jak zęby wychodziły wszystko denerwowoało , butelki , smoczki i sam sie odzwyczaił:tak:.

Ostatnia edycja:
Dzieki Ania, tez sie ciesze ze to tak latwo przyszlo jej:tak: chyba te afty pomogly,,, choc jak juz kilka miesiecy temu zobaczylam ze smoczek nie jest taki wazny dla niej, to przestalam jej dawac w dzien, tylko jak zeby szly to chciala sobie pogrysc;-)

ja wyspana, a nawet chyba za dlugo, bo az mnie glowa boli.. udalo mi sie wymknac do sypialni, tata zajal sie mala, byli na spacerze i zasnela w wozku, wiec jest nadzieja ze moze pojdzie wczsniej spac, bo pozniej to juz spania w dzien nie ma:tak:

cześc dziewczyny, ja dzisiaj sie wypuściłam na zakupy , na dwozu badzo ładnie , pachnie jesienią:tak:, fajnie , dawno nie wychodzilam z domku pzez te chorobsko, jutro chyba pójdziemy do lasu na zbieranko liści:-). a jak wy spedziłyście dzionek?:confused:Kasia wypoczęłaś?I jak nasze brzuchatki?

hej Ania

ja dzisiaj do poludnia spalam:happy2: a potem bylam w ikei znowu na obiadku, ale jedlismy kumle z baranina i kielbaska i fasolka, wiec bylo co pojjesc. Znowu nikomu sie gotowac nie chcialo:baffled: ale za taka cene to mozna zaszalec..... a zaraz wychodze do znajomej ktora przygotowala mi nastepna porcje ciuchow po synkach,,,, podobno od przybytku glowa nie boli, ale gdzie ja to bede wszystko trzymac, juz mam duzo:szok: ale przejrze co mi sie podoba a reszte pewnie oddam, bo co z tym robic:baffled:

nic lece,,, trzymajcie sie cieplo

a co do jeseni to naprawde super jest, to juz moja 4 jesien tutaj, ale pierwszy raz taka ladna:tak:

Ja tez spalam do 14 i nic mi to nie pomoglo...czuje sie jakby mnie ktos przejechal :baffled:...
ja tez milam jechac na zakupy...ale tomek padl w salonie na sofie i po zakupach ale jutro pojedziemy:tak:
a baby w przedszkolu zgubily Natali spodnie deszczowe...kurde...w czwartek im poszukam w ich balaganie...moze dlugopis sie zmazal, albo co ...nie mam pojecia:-(
Agtata ale masz swietnie z tymi ciuszkami :tak:...
A pogoda nawet nawet...niema na co narzekac, deszczu malo, sloneczk czasem wyjrzy zza chmurki i niejest jeszcze az tak zimno:-)

Nie matw sie Marta -po tygodniu , ale się znajdą , ja też to przerabiałam:-D
współczuje, że sie tak paskudnie czujesz:-(, mam nadzieje , że ci chociaż na wieczór przejdzie złe samopoczucie....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry