reklama

mamy z norwegii

wczesniej mialam cos w tym stylu i po myciu i suszeniu bez ukladania same dochodzily do siebie i to bylo wygodne, tylko chyba troszke dluzsza grzywka byla

ale troche mnie kusi tez to, bo mam grube wlosy i zawsze musze ceniowac bo sa za ciezkie, ta fryzurka by mi wiele wlosow wyciela i tylko na szybko wyprostowac, a mam calkiem dobra prostownice, ale troche sie boje....

sorry nie wiedzialam ze takie duze te foty sa, bo byl tylko link obok do forum wiec skopiowalam...

reklama
Lilka odpoczywaj dużo:tak::tak::tak:, my wiemy , że o nas myslisz i tęsknisz :-D, ale nie wpadasz z braku czasu:-D. dobranoc
a co do albumu to spoko jak uważasz , ja już jej nie chce głowy....zawracac:sorry2:.

x5tbg6.jpg

zastanawiam sie tylko ktora wybrac, ale moze jeszcze do jutro mi sie rozjasni w glowie, zawsze moge ja podpytac co mysli.... ale ta prosta tez mi sie podoba bo mi nie przetluszczaja sie wlosy czesto wiec nie musialabym ich czesto prostowac, ale znowu ta pierwsza moze sama sie ukladac,,, no nie wiem....

Lilka po ostatnoie nocy mam dosyc...sama bym sobie cesarke zrobila...plus zapchany nos = rewelacja czytaj...wymiekam...jutro kupuje ananasy bo mezus nie chce sie podzielic swoim darem:-D
Trzymaj sie Nam dzielna MAMUSIO :-)..juz niedlugo dolaczysz do grona 25 latek;-)...
Agta oby dwie sa fajne:tak:...a z prostowniem to nie wiem..u mnie min 30 min to zajmuje, a wytrzymuja od dnia porostowania max 2 dni i trzeba myc i powtorka z rozrywki...pozatym ze mamy dlugie wlosy przydaloby sie cos na ich ochrone, jakis jedwab albo cos...

a mas zjuz jakies objawy wielkiego dnia:confused:
mnie czasem w kroczu zakluje ze powietrze wzrzymuje i dol brzucha bo Maya sie astawia a tak to cisza....
i nie chche mis ie spac wiec pewnie posiedze do 1/2 w nocy :wściekła/y:

no ja tez zasnac nie moge:wściekła/y:

a tak z objawow to nic cisza, ale tez nic nie mialam przy Sandrze, tylko nagle skurcze co 2 minuty:szok:

a mama mi dzisiaj powiedziala ze pierwsze to ona tez urodzila po terminie, ale drugie to juz przed, ciekawe jak to bedzie ze mna:confused:

reklama
jak dla Ciebie to Bomba bylaby:tak:
wlasnie wcinam lody z bita smietana...jak mnienie zmuli na spanieto sie wezme za prasowanie chyba :-D
szkoda ze nie mieszkamy blizej siebie..robilybysmy sobie babskie nocki..hihi:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry