agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
no dzisiaj udalo mi sie polozyc mala o godzine wczesniej niz wczoraj - jak dla mnie to wielki sukces
nawet nie plakala minuty gdy ja polozylam po moim wyjsciu z pokoju - naprawde super. Gdyby nie ten wypad do znajomej to nawet moze by sie udalo o 21 bo byla juz taka wyciszona, ale jak przyszlismy do domu, to nagle sie rozbrykala. Tak czy tak dla mnie sukces.
A co wy porabiacie?
Ja jutro ide do fryzjera;-) i dopiero zrobie fotke i wrzuce, bo teraz wygladam beznadziejnie
nawet nie plakala minuty gdy ja polozylam po moim wyjsciu z pokoju - naprawde super. Gdyby nie ten wypad do znajomej to nawet moze by sie udalo o 21 bo byla juz taka wyciszona, ale jak przyszlismy do domu, to nagle sie rozbrykala. Tak czy tak dla mnie sukces.A co wy porabiacie?
Ja jutro ide do fryzjera;-) i dopiero zrobie fotke i wrzuce, bo teraz wygladam beznadziejnie

. no a po fryzjerze ujawnij sie nam w końcu
teraz mysle zeby wrocic do tego z wygody, ale nigdy nic nie wiadomo na co wpadne na necie
uwierzcie ja nie pamietam kiedy ostatnio tak rychlo poszlam spac 
:-)
ale jak na finn.no wolaja sobie za uzywane 5-6 tys.kr to stwierdzilismy,ze te troche dolozymy i kupimy nowiutki wozek