plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
no wlasnie dlatego pytam. w zwiåzku z tym chrztem bo tam tyle ludzi i pewnie bedzie z råk do råk.. bo teraz jest taki okres przejsciowy i zima idzie.. choc moze nie powinnam az tak sie tym martwic bo przeciez Ona jeszcze na moim mleku jest.. a propos! cos jej sie od 4dni w tej malusiej gløwce pozmienialo i jak Jå przystawiam to mi bardzo ladnie je!! w nocy mleka nie grzeje tylko Jå do Nas do løzia i dawaj cyc! tyle ze przysypia a to tez niedobrze prawda? a ja razem z Niå i nie jestem w stanie przypilnowac i tak sobie z godzine ciumka... ale wracaajåc do tej witaminy. no i wlasnie tak myslalam od kiedy i jak by Jej podawac bo wogole to wyczytalam ze jak juz sie opakowanie otworzy to nadaje sie do zuzycia tylko w ciågu 3m-cy.. oczywiscie ze to bez recepty i zawsze moge poprosic Mame no ale myslalam czy mozna tez profilaktycznie bo przeciez nawet jesli nadmiar to sie to wydala w moczu - przynajmniej dorosli..
a jesli chodzi z råk do råk.. nie wiem czy dobrze mi sie wydaje ale chyba Emma przechodzi taki okres ze tylko na råczki u mamy i taty bo jak dziadki to grymasi..
a jesli chodzi z råk do råk.. nie wiem czy dobrze mi sie wydaje ale chyba Emma przechodzi taki okres ze tylko na råczki u mamy i taty bo jak dziadki to grymasi..
, jejku ty wiesz , że ja nie pamietam jak to bylo z Czarkeim ...czy mu dawałam jak jeszcze karmilam piersią czy nie .....
.
...tłumaczyłam , że nie lubi , bo tylko do mamy i będzie płakał, no ale rodzinka M nie sluchałam , i nawiązujac do wyroczni , na wigilie tak sobie go podrzucała i przekladała go z rąk do rąk , aż w końcu Cezary ją obżygał
i polciała kolacyjka na elegancki golfik diora
.
zobacz: