^marta^
mamuśka
No spiochy wstawac 
Ja wlasnie wrocilam ze spotkania z pigula. Nawet fajna babka. Spisala sobie wszytskie szczepienia i powoedziala ze to na pneumokoki to juz w sumie pozno ale ja bardzo chce to moge...to sobie podarowalam, nie bede jej stresowac...a w PL byla szczepiona na meningokoki, czyli zapalenie mozgu i takie tam, a na pneumo to tylko z yskokiego ryzyka z achorowania tak jak u Ciebie Anka. Ale jest bezplatna.
Ale nic nie wiedziala o rotawirusach
..ma sie dowiedziec i jak co to zadzwonic do mnie. No i powiedzila mi ze za hepatitB bede musiala zaplacic w szpitalu a gruzlice dostane za free.
A i ma dziewczyne w ciazy Polke i spytala sie czy moze dac jej jak co nr tel zeby sie spotkac...mi tam rybka
...a babeczka nie wie za duzo bo sie upierala ze chce skierowanie do ginekologa
...
A za szybe nam zwroci ubezpeiczalnia
i w dodatku w poniedzialek odstawia samochod na 4 godz a ja mam termin na poniedzialek
, jak zaczne rodzic akurat w tych godzinach
ale jaja beda
...nie chce mie sie zmieniac w suwaczku ...termin 20 pazdziernika (Tomka urodziny przy okazji
)
Ale jak dzisaj nie urzodze to bede w szoku bo bieglam do autobusu i az minie cos zabolalo w pachwinie jak sobie "bieglam", musialam smiesznie wygladac
, ale nastepny maialabym za 30 min i znowu bilet nowy kupowac, to sobie pobieglam.
a jak tam u Was?

Ja wlasnie wrocilam ze spotkania z pigula. Nawet fajna babka. Spisala sobie wszytskie szczepienia i powoedziala ze to na pneumokoki to juz w sumie pozno ale ja bardzo chce to moge...to sobie podarowalam, nie bede jej stresowac...a w PL byla szczepiona na meningokoki, czyli zapalenie mozgu i takie tam, a na pneumo to tylko z yskokiego ryzyka z achorowania tak jak u Ciebie Anka. Ale jest bezplatna.
Ale nic nie wiedziala o rotawirusach
..ma sie dowiedziec i jak co to zadzwonic do mnie. No i powiedzila mi ze za hepatitB bede musiala zaplacic w szpitalu a gruzlice dostane za free.A i ma dziewczyne w ciazy Polke i spytala sie czy moze dac jej jak co nr tel zeby sie spotkac...mi tam rybka
...a babeczka nie wie za duzo bo sie upierala ze chce skierowanie do ginekologa
...A za szybe nam zwroci ubezpeiczalnia
i w dodatku w poniedzialek odstawia samochod na 4 godz a ja mam termin na poniedzialek
, jak zaczne rodzic akurat w tych godzinach
ale jaja beda
...nie chce mie sie zmieniac w suwaczku ...termin 20 pazdziernika (Tomka urodziny przy okazji
)Ale jak dzisaj nie urzodze to bede w szoku bo bieglam do autobusu i az minie cos zabolalo w pachwinie jak sobie "bieglam", musialam smiesznie wygladac
, ale nastepny maialabym za 30 min i znowu bilet nowy kupowac, to sobie pobieglam.a jak tam u Was?
???? Sandra i daw peiski w dodatku
? Sliczne
, sto lat za murzynami!!!to ja w PL mam lekarza po 50 moze i strszy , ale obcykany w tej dziedzinie , że szok , bo wciaż się dokształca
....ale ma sie dowiedziec, nawet jej cene powiedzialam...ehhh..zobaczymy
jak sie zniszczy do prania to pokrowiec czarny kosztuje 400 koron a jasny 600 koron. Kupilismy 2 takie same sofy, byly tanie, a jak dzieci odchowamy to kupimy dopiero lepsze;-)