reklama

mamy z norwegii

Agata jak wizytacja:rofl2:?
Marta doszłaś do siebie, lepiej sie czujesz:confused:.....
wiesz masz rację z tym , że postojowe to 80% normalnej wypłaty:yes:, ale to też zależy czy ma sie rodzine i ile ma się stażu w danym zakładzie pracy , chłopaki prcowali od wakacji , więc maja postojowego 62%:-(.prwedopodobnie jak mojego M wyślą , a ja nie znajdę pracy to zrezygnujemy z przedszkola:baffled:, to jak w banku....:frown: a ja się wzięłam i w końcu pojechałam do Bergen i zawiozłam tą aplikacje, pogoda do kitu:growl:, autobus mi uciekł i godzine czasu czekałam na busstasjon....:angry:, potem odebrałam Czarka z przedszkola i tak dzionek szybko minął.:szok:

Kasia życze miłej podróży i udanej imprezy , mam nadzieję, że zajrzysz do nas na chwilkę:happy2:.
pozdrawiam wszystkie mamuśki;-)

reklama
hejka

jesli chodzi o ta wizyte to troche dluga historia, ale tak w skrocie. Podczas studiow mialam super wykladowce. Facet ma kilka doktoratow, ale nie nosi sie z tym i potrafil naprawde trudne rzeczy wytlumaczyc w prosty sposob uzywajac prostego jezyka - szacuneczek jak nic. Gdy skonczylam studia okazalo sie ze przez kilka miesiecy mieszkal w moim miescie i rodzice moji sie tez z nim poznali i czesto sie spotykalismy. Na stale mieszka w Stanach i na tydzien przyjechal teraz do Norwegii w moje okolice, dlatego poprostu musialam go miec na obiedzie. Tylko kurcze facet ma swoje lata i niedawno skoczylam niby studia pare lat temu, ale facet tak sie postarzam i rozchorowal ze szok:szok:

to tak w skrocie bylo. A u mnie strona tez wrocila do normy.

Mala nie spala w dzien wogole ze wzgledu na gosci i teraz juz robi sceny bo od 8-9 rano nie spi:szok: tak jeszcze nie bylo, padla przynajmniej na troche na dywanie, a dzisiaj nic.... ale poloze ja zaraz spac i bedzie spala mam nadzieje cala noc. Teraz dojada kolacje;-)

to fajnie , że miło spędziłaś czas:happy2: , napewno było sympatycznie:tak: i porozmawialiscie o starych czasach, a jesli można wiedziec co tu studiowałaś?

a ja zaraz tez kładę Czarusia , bo jak jest marudnuy to wiadomo :-D, że i śpiący jest mój królewicz:rofl2:.....mam nadzieje , że nie bedzie z nimproblemu, ostatnio to sam każe sobie gasic światełko:szok:
A WIECIE CO ....mały jak wrócił z przedszkola , to gadał po chińsku , wogóle nikt go nie rozumiał:-D:-D:-D śmialismy sie z moim:tak:, wieczorem zaczął coś po polsku.....:rofl2:....

oj życie byłoby bardziej proste.....

axlohf.jpg

no to mala lezy w lozku. Jeszcze tak wczesnie nie lezala, ale oczywiscie bez buntu sie nie obejdzie, choc sadze ze maly bo w koncu nic, ale to nic nie spala w dzien:szok:

a ja studiowalam turystyke, a tak z ciekawosci w miedzy czasie teologie protestancka, ale to zupelnie bo mnie ciekawila, a nie do zawodu bo przeciez pastorowa to ja nie zamierzam byc:-D ha, ha,,, to byla taka otwarta uczelnia. Tam wlasnie spotkalam tego goscia, naprawde super i mial taki fajny kontakt z mlodzieza ze wszyscy do niego lgneli, a mial grubo po 60 jak go pierwszy raz poznalam. Sprzedawal nam nie tylko wiedze, ale i madrosc zyciowa, a to sie liczy:tak: szkoda ze sie gosc tak zestarzal, ale coz starrosc nie mlodosc:baffled:

dziewczyny jak wyszedl to padlam bo w nocy kiepsko spalam i lezalam w lozku od 16 do 18, ale budzilam sie co i raz wiec mocnego snu tez nie zaznalam, ale pewnie teraz to bede siedziala do niewiadomo ktorej godziny:baffled:

No to swietnie Agata ze milas fajny dzionek :-).
Ana to teraz rozumiem dlaczego dzwonilas :-D....Jasie zwleklam z lozka dopiero o 16, masakra. Mam nadzieje z ejutro bedzie dobrze bo mam spotkanie z pigula od szczepien. Mialam skurcze ale to byly skurczze zoladka ktore przepowiadaly wizyte w lazience :baffled:...
No a pozatym "Ktos"rozwalil nam szybe w samochodzie jak tomek bylw pracy :crazy:...mamy pajeczynke na przdniej szybie, musial ktos to zrobic specjalnie bo na masce nie ma zadnego sladu tylko na szybie:angry:...zawsze cos...dobrze ze mamy full ubezpieczenie to nam zwroca kase za szybe ale trzeba kechac do nich i zalatwic to.
A tak na marginesie to dzisiaj mamy 4ta rocznice slubu...noi niezle przeznty: ja chora i szyba rozbia...a mielismy plany co do dzisiaj ktore legly w gruzach...fuck :crazy:!!!
Ide na filmik....do pozniej jak co ;-)

Marta, to super gratuluje rocznicy, lepiej byc nie moglo:wściekła/y:

dobrze ze macie ubezpieczenie takie co to pokryje bo moj znajomy pytal o szybe do starego passata bo mu pekla i jak uslyszal cene to dal sobie spokoj, no i jeszcze wymiana:crazy:

wspolczuje...

u mnie cisza, mala spi...ja chyba tez jakis filmik obejrze:tak:

Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

2m78cvo.jpg

reklama
Marta :-D, ale mnie rozgryzłaś:rofl2:
ale cholera co to za pech z tą szybą, myslisz , że to kogos sprawka:baffled:, moze to kamyczek jakos odbil się o tą szybę:dry:

Agata to super z tym studiami, co za wszechstronnośc:tak:, fajnie:-)
a tak na marginesie, to w każdym mieście tu jest uniwerek, a studia też trwaj a pięc lat:confused:, ja sobie nie wyobrażam studiowac w innym języku:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry