reklama

mamy z norwegii

he he to ma zabawe :-D....a Mama pierze i pierze...ja tez non stop piore i pelno mam Natali rzeczy zawsze i Tomka skarpetek z pracy :-D, bo ja to sie chyba nawet nie zakurze w tym domu jak ciagle siedze :-D

reklama
ha, ha Marta

jeszcze troche to sie nie zakurzysz, ale bedziesz obrzygana itp.. pamietam ze nie dosc ze ciagle sie pocilam po porodzie, to albo mleko albo Sandra i ciagle tylko sie przebieralam:szok:

Dobranoc

89hh4rq.jpg

no nie no dziewczyny:angry: wykapalam sie, ogolilam, nawet wlosy ulozylam i co i dupa ze spania:crazy:

jedyne co mi zostaje to film..... dobrze ze maz wykupil abonament i ciagle nam przysylaja nowe bez jezdzenia do wypozyczalni.....

szkoda gadac:wściekła/y:

mam nadzieje ze wy chociaz spicie

witam , wróciłam własnie ze spaceru, wyobraźcie sobie , że u mnie grad padał , jestem przemarźnięta na kośc:szok::szok::szok:

pstryknęłam 130 zdjęc , lae te kolory jesienne robia na mnie wrażenie, pięknie jest u mnie:)

Ostatnia edycja:
jesli o mnie chodzi to dobrze ze maz puscil film bo okazal sie na tyle kiepski ze udalo mi sie zasnac, ale i tak sie budzilam w nocy, oczy jak w 5 zl:crazy: wiec nie wiem czy to mozna spaniem nazwac:baffled: o tyle dobrze ze sobie polezalam rano w lozku ale spac nie moglam.........

wygladam jak trup, wiec ide tapete nalozyc bo o 12 mam goscia. Ulozylam sobie wlosy w nocy po myciu, ale wiecej tego bledu nie powtorze bo dzisiaj wygladaja masakrycznie:baffled:

i cos mi pulsuje w pachwinie..... no to sobie ponarzekalam:tak:

u nas pada tez i jest ciemno.... ale mimo wszystko zycze wam mielgo dzionka;-)

sorki dziewczeta ze wczoraj zmylam sie tak "po angielsku" ale tak sie spienilam na komputer jak dawno juz nie!! :wściekła/y: pisalam do Izy wiadomosc na NK - dosyc dlugå bo po moim wezwaniu na koncert DEPCZESZ MOCZ miala jeszcze pare pytan..i juz prawie bylam na koncu i nagle mi ta wiadomosc zniknela a w okienku zamiast mojej skopiowana wiadomosc Izy! no i tak sie zdenerwowalam ze juz NIC nie mialam ochoty pisac wiec sie poprostu rozlåczylam! :wściekła/y: teraz nie mam czasu ale bede musiala wszystko powtorzyc troche pozniej - tzn.pewnie wieczorem.. nie czytalam tez jeszcze co wiecej naskrobalyscie wczoraj wieczorem..

no wlasnie. mam teraz napiety harmonogram. od rana sie krzåta. napalilam w kominku, wykåpalam i nakarmilam Emme. teraz drzemie w kolysce a ja musze nas pakowac na wyjazd..nie wiem na ile bede w stanie zaglådac na BB chociazby dlatego ze wypadaloby troche od tego lapa odpoczåc i dla rodziny troche siebie dac ale komputer biore wiec mimo wszystko gdzies tam w miedzyczasie zajrze - chociazby zeby Was podczytac bo znowu mi naprodukujecie!! :wściekła/y::-):-D

u Nas znowu snieg. a w gorach w drodze do Ulvik to wogole juz podobno bielusienko! brrrrr....

trzymajcie sie cieplo dziewczyny! powodzenia dla Marty i Agaty jakbyscie mialy zamiar pod mojå nieobecnosc rodzic. :-D
buziaczki i do zobaczenia!

reklama
Agata a co to za wazny gosc co wczoraj pisalas?
Kasiu to udanego wypoczynku
A ja jestem chora...ten cholerny wirus :wściekła/y:...od rana z przerwami siedze na kibelku z miska :baffled:...a czuje sie jakby mie cos przejechalo...porazka
teraz siedze i wode pije, chociaz nienwiem co to ma za sens skoro zaraz pojde do lazienki....
Dzisiaj ja na odwyku BB, zobacze do Was wieczorkiem...
Milego Dzionka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry