reklama

mamy z norwegii

reklama
a ja mam pytanie, czy tu wogole robia sobie mamuski 3d , bo w pl jak ktos chce to robi , nie ważne czy jest jakaś ciąża zagrożona czy podejrzeni wady u dziecka...:tak:

w szpitalu jest tylko jeden do 3D ale wszystkie pomiary robi sie w 2D. Ja mialam robione, ale pokazali mi tylko na koniec i maly sie tak krecil ze nie dalo rady pomierzyc komor i sie zeszlo dlatego na sam koniec zrobila tylko szybka fotke w 3D ale nie jest za dobra. A i drukuja ja jednak na czarno bialo, a nie tak na brazowo jak w PL. Mlody na sam koniec dal sobie pomierzyc co trzeba, ale az sie spocily bo ciagle uciekal:-D

Marta widze ze napalona jestes jak Lilka byla:-D pamietacie ona to myslala nawet zeby potem pojsc raz jeszcze do niego:happy: czy to sie nazywa frustracja przed porodem:-D mnie az taka jeszcze nie lapie, ale ja mam czas:tak:

ja jak Tomek pojdzie zeby go "zgwalcic" :-D
no to rozumiem
erotyczne09.gif

matka , żona i kochanka:-D

reklama
Marta widze ze napalona jestes jak Lilka byla:-D pamietacie ona to myslala nawet zeby potem pojsc raz jeszcze do niego:happy: czy to sie nazywa frustracja przed porodem:-D mnie az taka jeszcze nie lapie, ale ja mam czas:tak:
no pamietam , ale jaja:-D:-D:-D
ale troche brakuje Lilki:-(
a tak w ogole to dużo nas opusciło ....Rybanorge, Bozenka....
Istra jeszcze zajdzie czasem, nawet poczyta:tak:, ale o Agnieszce ani śladu, Jaga nie wiem- cisza, na szczęscie Ania Z też zajrzy , ale rzadko:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry