reklama

mamy z norwegii

reklama
jakos nas sie troche wykruszylo. Ciekawe jak to ze mna bedzie juz niedlugo. Zapewne dam rade cos napisac, ale czy przeczytam wszystko??hmmm,, no chyba ze opracuje metode karmienia przed laptopem:-D

Sandra tez juz mi sie taka zazdrosna o laptopa robi ze szok. Fakt ze bawi sie sama na podlodze ale przychodzi do mnie co i raz jak siedze i probuje siadac na laptopa albo cos mi tu wlacza, naciska....ach szkoda gadac. Wiecie ze o wiele lepiej mi spi jednak bez smoczka? Przesypia cale noce, bardzo rzadko obudzi sie na picie, ale pojdzie od razu spac potem. Teraz daje jej picie przed spaniem to jest spoko. Dzisiaj wstala o 7 rano ale przytulilam ja powiedzialam ze jeszcze jest noc i ze trzeba spac. Wyszlam i zawolala mnie dopiero o 9;-)

odstaw, odstaw:tak:

a wogole to ja slyszalam na temat mleka krowiego ze jak jest zgaga albo piecze to moze nawet pomoc, ale przy wymiotach i biegunkach powinno sie odstawic. Jezeli pije inne to tez jej sie nie stanie jak kilka dni nie bedzie pila. Duza dziewczynka juz jest i mozna zastapic czyms innym.

wiesz ja sie ciesze ze odtawie ja od butli w koncu :tak:, a dzisiaj je zrobilam soczek mocno rozcienczony, a chce zeby wode pila jakche sie jej pic. kupilismy jej fajne bidony do picia i nawet jest chetna do nich :tak:

moja nie byla przyzwyczajone za bardzo do butelki bo byla tylko na piersi i tylko wode popijala czasem z butli. Potem wlasnie przezucila sie na bidoniki tylko kupilam jej a aventu niekapka bo uwielbia rozlewac wode:baffled: teraz kubeczki sa w modzie i szklanki tylko ze jak sie juz napije to specjalnie wylewa na podloge zeby sobie sie pobawic albo szmatka powycierac podloge:crazy: no i wylewa oczywiscie po czesci na siebie.... przebieram ja ciagle bo mokra chodzi,,,, i piore, piore, piore:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry