reklama

mamy z norwegii

no prosze jakie grzeczne dziewczynki, widze ze nie tylko ja tak wczesnie wczoraj odpadlam:tak: ale i tak do polnocy rozwiazywalam krzyzowki;-) tak czy tak to duzo lepiej niz bylo gdzies tydzien temu, bo wtedy to 2-3 w nocy i oczy w 5 zl. No i chcialam sie jeszcze pochwalic ze nie budze sie tak w nocy:happy:

ide na sniadanko,,,, milego dzionka:-)

reklama
wiecie co u nas slonce swieci, jasno ladnie. Maz wzial psy na spacer i pomyslal ze zrobi dobry uczynek i zabierze Sandre. Ona sie ucieszyla, aja patrze teraz przez okno a tu pada:szok: kurcze to sa uroki Norwegii. Jak to mozliwe zeby bylo tak pogodnie i padalo:baffled: no nic poszla na nogach bez ubran na deszcz wiec jak wroci to bedzie przebieranko:tak: jej napewno sie podoba:tak: a maz pewnie w strachu ze ochrzan dostanie bo mokra,,,,,,,ale przeciez nie dostanie bo to chwila to jej nie zaszkodzi. Zapewne nie zdarzy nawet przemoknac;-)

Hejka,
Wczoraj sobie odpuscilam...myslalam ze juz bede rodzic bo mialam skurcze w wogole, ale polozylam sie kolo 1wszej w nocy zeby odpoczac i przeszlo :-(...
A dzisiaj znowu lenistwo....ojjj...nie ladnie tak :-D...ale do kosciolka jedziemy na 15 wiec musze sie wymalowac i ubarc, bo wczoraj i dzisiaj caly dzien w pizamie :-D.
A Maya wczoraj sama sieprzekrecila z nozkami na wlasciwe miejsce ale zoladek caly dzien skopany...
No a co u Was? U mnie tez sloneczko swieci...i pada deszczyk i tak na zmiane...
wieczorkiem sie odezwe...
Milego popoludnia :-)

Ostatnia edycja:
no rzeczywiscie pusto.....
ja wlasnie wrocilam do domu, mala zjadla nawet parowke z chlebkiem wiec mozna to uznac za kolacje. Jest zmeczona i za jakas godzinke ja poloze, bo teraz jak zwykle przed spaniem ja nosi, biega jak szalona:-D

a ja zaraz biore sie za ptasie mleczko bo dostalam z Pl od znajomego ktory wlasnie przyjechal z odwiedzin.... mniam, mniam takie od milki:-)

a wiecie ze dzisiaj to juz mi sie brzuch tak na maksa opuscil chyba, bo normalnie moge wiecej zjesc i ogolnie nawet czulam glod:szok: takiego to od dawna juz nie czulam;-)

nie sadze zeby cos sie dzialo przed czasem, ale dopiero teraz odczulam to co mam zazwyczaj jak nie jestem w ciazy a mianowicie przyjemnosc z jedzenia:happy: zebym tylko teraz znowu w druga strone nie przecholowala:baffled: bo apetyt zazwyczaj to mi dopisuje:-p

Marta jak tam ty sie czujesz?

ja juz sama nie wiem...jak sie uloze w fajnej pozycji to mam skurcze szyjki macicy takie klucie...i nawet wtedy reszta brzuch a daje maly koncet ale pozniej jest cisza...brzucho mam juz calkiem na dole..ciezko mi sie siedzi juz, lezy na udach normalnie...a pozatym w normie
Ja tez bede miala ptasie mleczko ale wedla :-pmniami...ale nie wiem czy bede jadla bo z czekolada...ahhhh
Dzisiaj zalatwilam chrzciny w kosciele, no i mamy takiego ksiedzxa ze powiedzial ze nie musimy nic dawac na ofiare bo powiedzial ze to nasz obowiazek jako rodzicow ochrzcic dziecko a on ma 'zaszczyt 'w tym uczestniczyc...ale mi tak glupio wiec mysle ze dam cosik w kopercie dla niego;-)
A jak tam w szkole bylo Anka? Agata a y gdzie sie podziewalas dzisiaj?

Marta mnie tez w kroczu szyjka kluje czasem. Brzuch mi opadl w porownaniu do tego co bylo wczesniej bo stal jak balon. No i nagle dzisiaj jakas taka glodna sie zrobilam. Zazwyczaj dwoma parowkami i dwoma kromkami chleba to sie tak obzarlam ze ruszac nie moglam sie, a teraz kurcze sie rozgladam jeszcze. Ale czekam az mala pojdzie spac to zabiore sie za ptasie mleczko, bo Sandra to zawsze wyludzi tyle tych slodyczy w ciagu dnia od innych ludzi ze juz jak sie da uniknac nadmiaru to czekam az pojdzie spac.

A my bylismy dzisiaj u znajomych norwegow. Potrzebowali pomocy w przeniesieniu pieca, maz pomogl i potem zjedlismy sobie obiadek i ogolnie bylo calkiem sympatycznie.

a ja jakosnie mam atetytu...i dobrze
A wiesz czemu w PL nie daja nic do jedzenia przed porodem?....bo jezeli jakies komplikacje beda zeby w trakcie operacji nie doszlo do jakiegos zakarzenia no i latwiej jest przec...no i nie zwymoitujesz jakby co bo to roznie bywa

reklama
moja spi,,, ale super ze tak wczesnie:-)

Marta no rzeczywiscie bo jakby cesarka nagle to przynajmniej jelita czyste. Ale wspolczuje kobietom ktore rodza po 12 godzin na glodzie, bo przeciez to z wycienczenia mozna pasc i skad wziasc sile na parcie potem:szok: chociaz hormony przy porodzie najwieksza robote odwalaja i to wlasnie dzieki nim mamy tyle sily:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry