reklama

mamy z norwegii

ja rozumiem ze on ciezkopracuje i wogole ...ale przyjdzie czas ze ja pojd edo pracy i co w tedy :szok:...beda telefony...a gdzie to a co ztym zrobic ...ehhh
ja tez juz chce miec za soba ten booool...
Ana a co u Ciebie?

reklama
Marta beda, beda telefony. Moge cie zapewnic. Moj ojciec ciagle dzwonil i co i raz widze kobiety ktore przez telefon tlumacza co gdzie stoji:-D ja mam o tyle dobrze ze moj maz raczej gotuje, z zamilowanie ma chyba to po ojcu i jak robi zakupy to chowa. Ja mu powiedzialam ze z jedzeniem to sam musi sobie poukladac, bo byly takie akcje ze robil zakupy i nawet jak wiedzial gdzie co stoji to w czasei gotowania poprzestawial i potem ja musialam szukac bo on nie mogl zlanesc:baffled:

taka sama sytuacja byla z ubraniami. Polozyl gdzies i sie mnie pytal. Teraz prasuje, skladam i ukladam na lozku, on ma sobie sam wlozyc do swoim polek. Widze ze szuka nie raz, ale to nie ja musze szukac;-)

wystarzcy ze Sandre musze ubierac i jej ukladac, potem jeszcze jedno bedzie. Chwila on jest na tyle dorosly ze wokol siebie to chyba moze zapanowac:tak:

no u mnie po staremu ... myslimy intensywnie co zrobic.... czy tu jeszcze zostac czy wracac do PL:baffled:....łeb mi pęka od myślenia , wiec tylko sobie podczytuje co piszecie, przepraszam , że sie nie włączam do dyskusji:-( i tak zaraz zmykam spac, i Wam życzę dobrego i spokojnego snu , póki jestem na "wizji" bo sie ulotnie po angielsku , jak to mawia (pisze:-D) Kasia.

a slyszlayscieo tym ze kolo ktory pobil swojego 11miesiecznego synka na smierc dostal tylko 25 lat wiezienia :szok:...masakra jest z polskim prawem...uzasadnienie ze jest jeszcze mlody (20lat) i nie mial wyrokow i rokuje dobre postepowanie na przyszlosc...
qrw zachlal sie i zabil dziecko i on w/g nich jest normalny i da sie go wyleczyc...ja pier... nienormalni:crazy::crazy::crazy:

Aniu to macie ciezka przeprawe...zebyscie zostali, bo mieliscie takie plany i wogole....

Ostatnia edycja:
Marta nic nie slyszalam, ale mam nadzieje ze w wiezeniu mu zyc nie dadza. Wiesz kilkoro moich znajomych siedzialo i mi mowilo jak to tam jest. Tam jest zupelnie inny swiat. Wszyscy wiedza za co nowy skazany jest, maja takie informacje ze na wolnosci tyle ludzie nie wiedza. Przecieki sa. I jak ktos jest skazany za bicie kobiety, dzieci, albo za pedofilstwo to czesto sami sie zabijaja bo nie daja rady psychicznie. Tak ich koca ze szok:szok: to sa ludzie do najgorszej roboty. Wiezniowie wyzywaja sie seksualnie na nich, podtapiaja ich w kiblach itp.. albo bija ich tak zeby nie skrzywdzic do tego stopnia zeby nie byl w szpitalu, bo sadza ze wtedy zaznaja wolnosci, ale tak zeby ostro oberwali....ach szkoda gadac. Nawet straznicy traktuja ich jak zwierzeta:baffled:

dobra niektore zwierzeta zjadaja swoje potomstwo ale to sa rzadkie przypadki wiec ja jestem zdania ze on jest gorszy od zwierzecia...ze to komplement tak go nazwac wogole...ten swiat staje sie coraz bardziej dziwny i inny, niesmaczny...zabijamy juz siebie a to najgorsze co moze byc...

reklama
lilus bardzo przepraszam ze sie nie odezwalam ale nie nadrobilam az do tego miejsca gdzie pytalas..mam nadzieje ze nie jest jeszcze za pøzno albo ze jestes zla.. kupilam bilety te po 1.000NOK Golden Circle. jest sie poprostu blizej, wiecej sie widzi. gdyby to byla METALLICA chyba bym sie nie zdecydowala bo kiedys bywalam na ostrzejszych koncertach i ludzie pogujå i mozna zarobic po glowie, zebrach czy piszczelach porozrzucalymi rekami i nogani albo co gorsza byc zdeptanym. ale mysle ze nie tutaj. licze tae na to ze ma sie tutaj troche wiecej miejsca a nie jak sardynki a pozatym tez wzgledy bezpieczenstwa - niesubordynowani gowniarze raczej kupujå te tansze..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry