Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam o tyle dobrze ze moj maz raczej gotuje, z zamilowanie ma chyba to po ojcu i jak robi zakupy to chowa. Ja mu powiedzialam ze z jedzeniem to sam musi sobie poukladac, bo byly takie akcje ze robil zakupy i nawet jak wiedzial gdzie co stoji to w czasei gotowania poprzestawial i potem ja musialam szukac bo on nie mogl zlanesc

....łeb mi pęka od myślenia , wiec tylko sobie podczytuje co piszecie, przepraszam , że sie nie włączam do dyskusji:-( i tak zaraz zmykam spac, i Wam życzę dobrego i spokojnego snu , póki jestem na "wizji" bo sie ulotnie po angielsku , jak to mawia (pisze
) Kasia.
...masakra jest z polskim prawem...uzasadnienie ze jest jeszcze mlody (20lat) i nie mial wyrokow i rokuje dobre postepowanie na przyszlosc...

to sa ludzie do najgorszej roboty. Wiezniowie wyzywaja sie seksualnie na nich, podtapiaja ich w kiblach itp.. albo bija ich tak zeby nie skrzywdzic do tego stopnia zeby nie byl w szpitalu, bo sadza ze wtedy zaznaja wolnosci, ale tak zeby ostro oberwali....ach szkoda gadac. Nawet straznicy traktuja ich jak zwierzeta