plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
ja kiedys chcialam isc na resocjalizacje, ale zdaje sobie sprawe ze jak trafie na jakiegos niereformowalnego typa to sama stracilabym panowanie nad sobå, no i praca pewnie wykancza lub wypacza psychike..i wycofalam sie z tego pomyslu choc bardzo chcialam pomagac ludziom..Ania napiszesz cos o tych praktykach? jak to jest tam z tymi ludzmi?
Lila sprawdzalam przed chwilå - bilety na DM wciåz så!! :-);-)
a ja o 14:20 do lekarza. juz nie moge. od ponad tygodnia z kaktusem w gardle a £eb to mi trzaska w posadach..tylko Paracet na przemian ze Strepsils od ktorych normalnie juz mnie zeby bolå!! podejzewam angine, ale niech to sprawdzi lekarz i mam nadzieje ze mi pomoze bo juz na granicy fizycznej i psychicznej jestem...
Lila sprawdzalam przed chwilå - bilety na DM wciåz så!! :-);-)
a ja o 14:20 do lekarza. juz nie moge. od ponad tygodnia z kaktusem w gardle a £eb to mi trzaska w posadach..tylko Paracet na przemian ze Strepsils od ktorych normalnie juz mnie zeby bolå!! podejzewam angine, ale niech to sprawdzi lekarz i mam nadzieje ze mi pomoze bo juz na granicy fizycznej i psychicznej jestem...

i patologia sie szerze..
......teraz siedzimy sobie w domku , nie zaprowadziłam go dzisiaj do przedszkola , ma dzień dziecka a ja matki , 
mala tez zapewne pospi w dzien przy tym deszczu, wiec i ja. A jak narazie to nie jadalam jeszcze sniadania, maz poszedl do sklepu po chlebek i potem prasowanie czeka;-)
przykre to troche bo jednak znalo sie tych ludzi na codzien, a tu nagle tacy dziwni
oh jak fajnie