reklama

mamy z norwegii

hehe. Ania! a ja wlasnie historie studiowalam. ale po 2 latach odpuscilam sobie i przyjechalam tutaj.
dziewczyny ja spadam. chyba do løzka bo marnie sie czuje.
moze bede w stanie zajzec potem. papa!

reklama
hehe. Ania! a ja wlasnie historie studiowalam. ale po 2 latach odpuscilam sobie i przyjechalam tutaj.
dziewczyny ja spadam. chyba do løzka bo marnie sie czuje.
moze bede w stanie zajzec potem. papa!
no wiem , własnie dlatego nawiazuje bo bardzo dawno temu pisałaś....:tak:
no to zmykaj do łóżeczka i zdrowiej, po wizycie napisz jak diagnoza:tak:, żeby malusia spała dobrze ...i dawała mamusi odpoczywac

2h30ug1.jpg

Ostatnia edycja:
Hi hi a ja dalej nic....
Pogoda taka sama jak u Ciebie Anka...strach z domu wychodzic zeby glowy nie urwalo :szok:...i po co ja glupia okna mylam w zeszlym tygodniu jak teraz beda cale brudne :crazy:...
jak Tomek przyjedzie to bo obiadku zabieram sie za mycei podlug na kolanach...moze....
Kasiu wspolczuje...straszie dlugo Ciebie trzyma...miejmy nadzieje ze dadza cos na polepszenie.
Aniu jamam nadzieje ze wszystko sie ulozy dobrze i ze nie bedziesz musiala opuszczac Nas...oby oby....trzymam kciuki:-)....

hej dziewczyny. napisze tylko szybko i w wielkim skrocie bo musze szybko uspic Emme i pompowac mleko ze dostalam antybiotyk. ale sie wqrwilam bo doktor oczywiscie niepewny czy moge brac.:wściekła/y: bo w ksiåzce (znowu sprawdzanie bylo - je£opy qrwa ich mac:wściekła/y:) ze mogå byc efekty uboczne..:wściekła/y: pytam czy moze jest jakis inny to On nie wie! :wściekła/y: to ja mam wiedziec! :wściekła/y: to On zeby odciågac i wylewac! :wściekła/y: to ja ze juz mam naprawde malusko i juz dokarmiam sztucznym a pozatym czy wtedy Emma nie zalapie ode mnie anginy? to On znowu nie wie!!:wściekła/y::wściekła/y: jakis znowu nowy mlody flet tyle ze przystojny! naszczescie mam zaprzyjaznionå poloznå z ktorå sie skontaktowalam zeby zasiegnela wiadomosci u innego lekarza. i jest bezpieczny. czego ich tam po tych norweskich uniwersytetech uczå to ja nie wiem! a egzaminy to chyba za jajka albo ziemniaki zdajå! w morde i nozem!!!

Ostatnia edycja:
no Kasia ja też kocham tych lekarzy tutaj!!! A my jesteśmy z mała w lekelandzie. Strzelam fotki to wieczorem wstawię. Marta ja mam nadzieję ze ci sie w końcu coś ruszy.

No własnie chyba nie zabardzo z ta nauka tu jest:crazy:, chodzi mi oczywiście o medycyne , tragedijaaaaaaaaaa:wściekła/y:, Kasia naprawdę mozesz spokojnie karmic małą , ale jestem ciekawa jaki ci przepisał, bo jak jakiś wypas mutant ,,,,to juz nie wiem:angry:. trzymaj się:tak:.
Marta a co do fotek , chyba nie ma sie co ograniczac i stresowac:tak: w wklejaniu zdjęc , do naszego albumu , bo on po to jest;-) , więc się nie przejmuj , że go zaśmiecasz, tzw zaśmiecania forum czy wątków tyczy się niezwiązanych z nim wiadomości i nieproszonych gości...czy też trollowania:rofl2:.

dostalam ten sam co wczesniej przy pojawieniu sie anginy a mianowicie APOCILLIN 660. tak jakby tylko ten jeden mieli.. a ja siedze w domku. J. w pracy i podobno bedzie tam do bardzo pozna.. Emma na macie co raz to zerka w TV albo bawi sie zabawkami..

Aniu. a ta ciastolina to taka plastelina jest? mozna caly czas na niej pracowac i zastyga na trwale? a wogole to sobie przypomnialam o istnieniu czegos takiego jak masa solna. probowalas juz z Czarusiem? :-) moze jakies ozdoby swiåteczne na stol czy choinke? :tak: tyle ze ja nie znam przepisu no ale od czego mamy internet!! :)))

ja kupilam taka dziwną (podróbka pewnie:)) , cos jak plastelina , ale taka miekka i możemy wycikac przez foremki tą ciastoline i powstają różne kształty....jak pojadę do miasta rzuce sie na taki zestaw" pana dentysty ", gdzie można fajnie sie bawic tą ciastolina , Czarkowi dzieje się cos ze szkliwem i chce go przygotowac na wizyte u pani stomatolog:tak:. a co do masy solnej , to troche poczekam, bo jeszcze go to nie kręci :-D, ja mam pełno prxepisów , znalazłam taki świetny portal dla kur domowych:rofl2:, taki akurat dla mnie:-D...jak chcesz to podzrzucę na prv.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry