plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
tak mysle
normalnie zrob sobie dobrze tym sza£erkiem!! jakbys na konkurs pieknosci szla! nie spiesz sie!
normalnie zrob sobie dobrze tym sza£erkiem!! jakbys na konkurs pieknosci szla! nie spiesz sie!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
normalnie zrob sobie dobrze tym sza£erkiem!! jakbys na konkurs pieknosci szla! nie spiesz sie!
no ale nic duzo nie zostalo to przeczekam.
cos tam sprobuje jej jeszcze dac i do spania
wolałabym z mężemtak myslenormalnie zrob sobie dobrze tym sza£erkiem!! (...)!

jak ja tego nienawidze,az sie z K. o to poklocilam,bo dostal tel. od znajomych jak bylismy w centrum,30km od domu!!! znajomi poinformowali go ze sa pod naszym domem
,a on glupi zamiast ich splawic,kazal im poczekac 

co mnie przeraza,bo juz raz go spod koldry wyciagnelam,a raz ramie na nim polozylam na spiocha....takze jestem padnieta jednym slowem
ciekawe jak to bedzie czy bede miala prasowac pozniej. Nawet teraz nie jestem az taka fundementalistka w tych sprawach mimo iz lubie. Jak mi sie nie chce, to wyciagam niewyprasowane i zakladam malej po domu, a co tam
ale dopiero z 10 minut
a ja sie cykam,ze zaraz ich nie bedzie
ale jakos teraz nie po drodze mi do pralni

.
, super miejsce, jeszcze mamuśka kawke może wypic
. narobiłas mi chęci , że ho ho....tylko u mnie to z pół godziny jazdy do takiego placu zabaw, koleżanka mnie wyciąga , ale zawsze Cezary chory ...:-(