Lila jak ogarniasz swoją trójcę?
hej
Istra
wiesz co,daje sobioe rade,ale czuje sie ostatnio wypalona na maxa
nie mam weny do zabaw z malymi...wstyd mi i mam wyrzuty sumienia,ale normalnie nie moge sie przemoc
licze ze mi przejdzie
jesli chodzi o wakacje to moja kolezanka byla na Majorce z 10 miesiecznym synkiem teraz i wyjazd wspomina bdb:-)
kolezanka z mlodsza coreczka byla w Turcji i to samo
takze masz w czym wybierac
hej dziewczyny. napisze tylko szybko i w wielkim skrocie bo musze szybko uspic Emme i pompowac mleko ze dostalam antybiotyk. ale sie wqrwilam bo doktor oczywiscie niepewny czy moge brac.

bo w ksiåzce (znowu sprawdzanie bylo - je£opy qrwa ich mac

) ze mogå byc efekty uboczne..

pytam czy moze jest jakis inny to On nie wie!

to ja mam wiedziec!

to On zeby odciågac i wylewac!

to ja ze juz mam naprawde malusko i juz dokarmiam sztucznym a pozatym czy wtedy Emma nie zalapie ode mnie anginy? to On znowu nie wie!!

jakis znowu nowy mlody flet tyle ze przystojny! naszczescie mam zaprzyjaznionå poloznå z ktorå sie skontaktowalam zeby zasiegnela wiadomosci u innego lekarza. i jest bezpieczny. czego ich tam po tych norweskich uniwersytetech uczå to ja nie wiem! a egzaminy to chyba za jajka albo ziemniaki zdajå! w morde i nozem!!!

Kasia jestem w szoku,ze odnosnie antybiotyku lekarz nie umial ci udzielic informacji

ale to zagladanie w ksiazke to chyba jakis standart tutaj

jak ostatnio z Hania bylismy na szczepieniu,to sie pani pytala czy mam jakies pytania
pokazalam pupke odparzona Hani i poprosilam o jakas recepte,bo walcze z odparzeniem u malej od 3 miesiecy,odkad zaczal sie etap zabkowania,a ona nie potrafila zapisac mi zadnej masci

glupiej masci na odparzenie pupy!!!!!

szukala w jakiejs madrej ksiazce ale nie znalazla
to jakas kpina???
zaznacze ze masci zadnej nei mam do teraz
jade na niemieckim kremie od szwagierki,naszczescie pomaga,ale nie na tyle by calkowicie pupe wyleczyc
normalnie jestem przerazona jego zabkami , albo zaczyna sie jakas pruchnica albo ma brak szkliwa ...nie wiem trzeba sprawdzic
kochana nie wiem jak to wyglada u Czarka,ale Milence na gornych jedynkach powstaly jakby jakies ciemne plamki
na poczatku myslalam,ze to jakis osad a'la kamiec,ale jak palcem przejechalam to okazalo sie ze to jakby brak szkliwa na zabkach
bylismy w Helsestasjon i powiedzialam,ze chce corke do dentysty zapisac
pomine fakt,ze czekalam z 1,5 miesiaca

w kazdym razie poszla do dentysty,ale dentysta stwierdzil,ze wszystko dobrze,mala ma zapisane tabletki z fluorem i ma je jesc
ale na moje oko to nie jest ok

w pl jak jest brak szkliwa to wypelniaja go
wiec jak bede w pl to ide z Mila znowu do dentysty i zaloze sie,ze dentysta cos z tym zrobi !
K. mial ten sam problem,ze szkliwo mu schodzilo,na mleczakach
jakas dentystka powiedziala jego mamie ze nic sie nie da z tym zrobic
a inny dentysta pozniej jego mame zwyzywal,ze zaniedbala mleczaki u K.!
takze jestem rozczarowana tą wizyta